Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Χατζόπουλος έβαλε χρονοδιάγραμμα για το τέλος των χρεών

Δημοφιλή

Μεγάλη συνέντευξη στην κάμερα της ΕΡΤ παραχώρησε, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, και μεταξύ των όσων άλλων είπε για την μεταγραφή του Πόρτερ Τζούνιορ, αλλά και τον Φώτη Τακιανό, αναφέρθηκε και στο κρίσιμο ζήτημα των χρεών των «ασπρόμαυρων».

Μάλιστα υπογράμμισε ότι η ομάδα θα «ξαλαφρώσει» στο τέλος του 2025 από αυτόν τον βραχνά, αφού από εκεί και πέρα θα απομείνουν δύο ρυθμίσεις, οι οποίες και υπολογίζονται στις 6.000 ευρώ ανά μήνα.

Πιο συγκεκριμένα είπε για το ζήτημα:

«Σε ένα μεγάλο βαθμό υπάρχει στήριξη. Είναι συγκινητική η στήριξη πολλές φορές. Για εμάς το πιο δύσκολο κομμάτι είναι τα χρέη προς το δημόσιο, αυτό είναι που μας ταλαιπωρεί περισσότερο. Πρέπει να είμαστε τυπικοί κάθε μήνα υποχρεωτικά, γιατί διαφορετικά δεν θα υπάρχει ομάδα. Αυτό είναι κάτι που το πληρώνουμε με ευλάβεια και θα ξαλαφρώσουμε στο τέλος του 2025. Μετά το τέλος του 2025 θα μας μείνουν δύο ρυθμίσεις, που υπολογίζονται στα 6.000 τον μήνα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία