Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο… ατέλειωτος κύκλος των φιλικών

Δημοφιλή

Η Σούπερ Λιγκ 2 πρόκειται ν’ αρχίσει-καλώς εχόντων των πραγμάτων-το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο. Μέχρι τότε στον ΠΑΟΚ Β΄, όπως βέβαια και στις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να προγραμματίζουν φιλικούς αγώνες, προκειμένου να διακόπτουν τη μονοτονία των καθημερινών προπονήσεων.

Ο Πάμπλο Γκαρσία και οι παίκτες του, βέβαια, είχαν ζήσει το ίδιο… έργο και πριν από ένα χρόνο, όταν η σέντρα είχε δοθεί στις 6 Νοεμβρίου, κι αφού κόντευαν να συμπληρώσουν τέσσερις (!) μήνες προετοιμασίας. Αυτό, όμως, δεν κάνει λιγότερο ψυχοφθόρα την κατάσταση, που βιώνουν και φέτος, χωρίς να φταίνε στο παραμικρό για τα όσα συμβαίνουν στο… θαυμαστό χώρο της Σούπερ Λιγκ 2.

Την ίδια ώρα ο Γκαρσία είναι υποχρεωμένος να ετοιμάσει την ομάδα του και να την παρουσιάσει έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν και θ’ αντιμετωπίσει στη Βέροια την ομώνυμη τοπική ομάδα. Το έργο του δεν είναι κι εύκολο, κυρίως γιατί το ρόστερ έχει «φορτωθεί» με σχεδόν 30 παίκτες, αριθμός που οπωσδήποτε είναι μεγάλος.

Τουλάχιστον για τους πιο μικρούς σε ηλικία, δηλαδή τους γεννηθέντες το 2004 (Μάροβιτς, Μοναστηρλής, Τασιούρας, Σελιμάι, Ζίλο, Ρούμιαντσεβ, Τσίκος, Κουλούρης, Σπυράκος, Σμυρλής), όπως και τον Κωττά (γεννηθείς το 2005), θα υπάρχει στη διάρκεια της σεζόν κι η ενναλακτική της παρουσίας τους σε παιχνίδια της Κ-19, προκειμένου να καταγράφουν συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια. Και, βέβαια, ανάλογα με τις ανάγκες, που μπορεί να προκύψουν, υπάρχει πάντα κι η διέξοδος προς την πρώτη ομάδα, όπως ήδη έχει συμβεί με την περίπτωση του Γκορτεζιάνι, ο οποίος επιστρατεύτηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον τραυματισμό του Μπράντον Τόμας.

Προηγούμενο άρθροLike father, like son
Επόμενο άρθροΟι διαιτητές του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία