Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Αν. Ζίβκοβιτς και οι άλλοι διεθνείς του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει ρεπό μέχρι την άλλη Πέμπτη (24/11) όμως αρκετοί παίκτες του Δικεφάλου, έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε ένα κείμενο, με τις υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών που έχουν με τις Εθνικές τους ομάδες.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Είναι σαφώς πρωτόγνωρο να παρακολουθούμε Μουντιάλ με το χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο, ας το αντιμετωπίσουμε ωστόσο, ως μια εμπειρία και ειδικά σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για αποφόρτιση και ανασυγκρότηση. Στο πρωτάθλημα επιστρέφουμε στις 21.12. Έως τότε μπορούμε να ασχοληθούμε με το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (21.11-18.12) και δικαιούμαστε, φυσικά, να «καμαρώνουμε» για την συμμετοχή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Η Εθνική Σερβίας, λοιπόν, με τον Zile στην αποστολή της θα συγκεντρωθεί στο αθλητικό κέντρο Stara Pazova και από εκεί αναχωρεί για το Μπαχρέιν, για ένα mini training camp και ένα φιλικό παιχνίδι με το Μπαχρέιν (18.11). Την επόμενη στις 19.11 οι Σέρβοι πετούν για Ντόχα. Η Σερβία ανήκει στο γκρουπ G και το πρόγραμμά της στη φάση των ομίλων έχει ως εξής: 24.11 Βραζιλία – Σερβία, 28.11 Καμερούν-Σερβία, 02.12 Ελβετία-Σερβία.Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης συμπεριλαμβάνεται για δεύτερη φορά στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για τους φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με την Μάλτα (Βαλέτα, 17 Νοεμβρίου) και την Ουγγαρία (Βουδαπέστη, 20 Νοεμβρίου).

Έπειτα από περίπου δύο χρόνια ο Ίνγκι Ίνγκασον επιστρέφει στην Εθνική Ισλανδίας, η οποία αγωνίζεται στο Baltic Cup (13-16.11), που διεξάγεται στην Λετονία και στην Λιθουανία. Αρχικά για τον ημιτελικό με την Λιθουανία στις 16.11. Ακολουθεί ο τελικός, ενώ η διοργάνωση περιλαμβάνει και μικρό τελικό. Ο άλλος ημιτελικός είναι υπόθεση μεταξύ της Λετονίας και της Εσθονίας.

Σταθερός στις κλήσεις της Εθνικής Σλοβενίας παραμένει ο Γιάσμιν Κούρτιτς . Κλήθηκε στην αποστολή για τα δύο διεθνή φιλικά παιχνίδια με τη Ρουμανία στις 17.11 (θα διεξαχθεί στη Ρουμανία) και με το Μαυροβούνιο στις 20.11 στη Λουμπλιάνα.

Στην πατρίδα του θα βρεθεί και ο Τιάγκο Ντάντας , βασικό στέλεχος της Εθνικής Πορτογαλίας Κ21, από τις 14 έως τις 22 Νοεμβρίου για τα φιλικά παιχνίδια με την Τσεχία (18.11) και την Ιαπωνία (22.11).

O Ισμαϊλα Ουεντραόγκο δε, καλείται εκ νέου στην Εθνική Μπουρκίνα Φάσο από τις 14 έως τις 20.11, για τα διεθνή φιλικά παιχνίδια με την Ακτή Ελεφαντοστού, που θα διεξαχθούν στο Μαρόκο.

Σχετικά με τους «μικρούς» διεθνείς μας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων Νίκος Παπαδόπουλος κάλεσε τους Κωνσταντίνο Μπαλωμένο , Παναγιώτη Παναγιώτου , Γιάννη Κωνσταντέλια και Τίτο Κουτεντάκη για να συμμετάσχουν σε προπονήσεις από τις 14 έως τις 19 Νοεμβρίου.

Στην Εθνική προ-Παίδων, εξάλλου, κλήθηκαν επτά παίκτες του ΠΑΟΚ για το UEFA Development Tournament, που θα πραγματοποιηθεί στη Σερβία (17-22.11) με αντιπάλους την Φινλανδία, την Σερβία και το Μαυροβούνιο. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Μεγγίδη, Τραϊανό Μόκρη, Γρηγόρη Μηνασίδη, Κωνσταντίνο Τουρσουνίδη, Γεώργιο Κρομμύδα, Αναστάσιο Σιδηρόπουλο και Δημήτρη Μπέρδο».


Τελευταία νέα

Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς!

Με ένα μεγάλο απρόοπτο ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο γήπεδο της Μάιντς, αφού βρέθηκε ενεργή βόμβα από τον δεύτερο...

Στην ίδια κατηγορία