Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Αν. Ζίβκοβιτς, η Κράσνονταρ και η απάντηση του ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Σε επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, φέρεται να ήρθε μέσο της Ρωσίας και συγκεκριμένα το sport-express.ru, για το ενδιαφέρον της Κράσνονταρ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τις προηγούμενες ημέρες, τα ρωσικά ΜΜΕ ανέφεραν πως η Κράσνονταρ πραγματοποίησε πρόταση στον ΠΑΟΚ και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς για την αγορά του Σέρβου εξτρέμ του Δικεφάλου.

Ωστόσο, όπως οι ίδιοι ανέφεραν, ο Ζίβκοβιτς δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη, καθώς η σύντροφός του περιμένει το πρώτο τους παιδί. Με σημερινό (12/2) δημοσίευμα οι Ρώσοι το πάνε ένα βήμα παραπέρα και λένε πως ήρθαν σε επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την οποία και πήραν απάντηση.

«Αν έχει λάβει επίσημη πρόταση ο ΠΑΟΚ από την Κράσνονταρ; Όχι. Έχουμε ενημερώσει όλες τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Αντρίγια πως δεν θα συζητήσουμε την επιλογή της πώλησης του ποδοσφαιριστή. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ και τον υπολογίζουμε», ήταν η απάντηση του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ερώτηση που τέθηκε από την πλευρά της ρωσικής ιστοσελίδας sport-express.ru.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία