Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Νέα μέτρα: Θα κόβουν εισιτήριο και τα παιδιά!

Δημοφιλή

Από πλευράς ΠΑΟΚ γνωστοποιήθηκε η αυριανή (13.02) έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό με γνώμονα την πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, απαγορεύεται η είσοδος σε φιλάθλους κάθε ηλικίας, χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Ως εκ τούτου, απαγορεύεται πλέον και η ελεύθερη είσοδος σε παιδιά κάθε ηλικίας, η οποία ίσχυε μέχρι πρότινος.

Βάσει της νέας νομοθεσίας, όποιος φίλαθλος εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα τιμωρείται αυτομάτως με πρόστιμο 500 ευρώ κάτι που θα ισχύσει συνεπώς για όλους ανεξαιρέτως ηλικιακής ομάδας. Μέχρι πρότινος τα παιδιά έως το 12ο έτος της ηλικίας τους μπορούσαν να εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν, χωρίς πληρωμή και συνεπώς δεν υποχρεούνταν να πληρώσουν εισιτήριο ωστόσο, τα νέα μέτρα που πάρθηκαν από πλευράς κυβέρνησης αναφορικά με την είσοδο του φίλαθλου κοινού στις κερκίδες έφεραν ριζικές αλλαγές και στη συγκεκριμένη ρύθμιση.

Το αποτέλεσμα; Όλοι οι φίλαθλοι επιβάλλεται να έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο ακόμη και τα παιδιά καθώς σε διαφορετική περίπτωση προβλέπονται χρηματικές κυρώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία