Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

«Ντροπή η ανακοίνωση του ΟΣΦΠ»

Δημοφιλή

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και έκανε λόγο για ανακοίνωση-ντροπή από την πλευρά του Ολυμπιακού, μετά τα θλιβερά επεισόδια στου Ρέντη, που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν θέλω να πω πολλά για τη σημερινή συνέντευξη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και για την ντροπιαστική ανακοίνωση την ημέρα που χτυπήθηκε ο αστυνομικός.

Το μόνο που θέλω να πω είναι πως αυτού του τύπου οι αντιδράσεις βρίσκονται σε πλήρη διάσταση, με την κοινή λογική. Τα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα της Αστυνομίας, τη δικογραφία, τις ανακρίσεις και τα όσα θα έρθουν στη δημοσιότητα, από την ανάλυση των στοιχείων που έχουν συλλεχθεί από τον χώρο εκείνο.

Δεν θα σταματήσουμε. Εξαιτίας της επιλογής της αστυνομίας να κάνει αυτή τη μαζική προσαγωγή, υπήρξε πλήθος στοιχείων που θα ξετυλίξουν το κουβάρι ακόμα παραπέρα, ενδεχομένως μέχρι και υποκινητές που δεν φανταζόμαστε αυτή την ώρα.

Την ώρα που έχουμε τη δολοφονική δράση αφιονισμένων χούλιγκαν, με αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά, δεν επιτρέπεται και δεν μπορεί κανείς να προσπαθεί να δώσει ηθικό, ιδεολογικό ή οπαδικό έρισμα σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και δικαιολογίες!».


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Η αλλαγή του Λουτσέσκου λόγω Ιβάν»

Ο Κυριάκος Κυριάκος έδωσε νωρίτερα μεγάλη συνέντευξη στον City 106.1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πιο... κρίσιμη στιγμή...

Στην ίδια κατηγορία