Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Θάνατος στον… Λιβάγια και επεισόδια!

Δημοφιλή

Σπουδαία νίκη πήρε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, την οποία ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στους «16» του Europa Conference League, καθώς «λύγισε» (1-0) εντός έδρας την πρωτοπόρο Ριέκα κι έβαλε φωτιά στην κορυφή του κροατικού πρωταθλήματος.

Με το τρίποντο αυτό, μείωσαν στους τρεις βαθμούς από τη Ριέκα και στους δύο από τη 2η Χάιντουκ, έχοντας μάλιστα κι ένα ματς λιγότερο, όπερ σημαίνει πως μπορούν με νίκη στον επιπλέον αγώνα τους να πατήσουν στην θέση της HNL. Το παιχνίδι πάντως στιγματίστηκε από αισχρά συνθήματα κατά του πρώην φορ της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, αλλά και από επεισόδια πέριξ του γηπέδου.

Στο βίντεο διακρίνονται οι φίλοι των γηπεδούχων να συγκρούονται με δυνάμεις της αστυνομίας η οποία απαντάει με χρήση χημικών. Επίσης, σύμφωνα με την κροατική Index, οι οπαδοί των πρωτοπόρων φιλοξενούμενων άρχισαν ένα σύνθημα κατά του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, που πλέον ηγείται της Χάιντουκ, η οποία κυνηγά τη Ριέκα στο πρωτάθλημα.

Το αξιοσημείωτο ωστόσο, ήταν πως οι Bad Blue Boys, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ντινάμο αρχικά χειροκρότησαν για το συγκεκριμένο σύνθημα και έπειτα συμμετείχαν και αυτοί, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος του γηπέδου να καταλήξει να βρίζει τον πρώην «κιτρινόμαυρο», φωνάζοντας χαρακτηριστικά «Λιβάγια, πέθανε»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κουρτουά η… επιστροφή!

Μετά από 9 μήνες απουσίας, ο Τιμπό Κουρτουά αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με...

Στην ίδια κατηγορία