Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ντεσπόντοφ: «Θέλω το νταμπλ με την βουλγαρική σημαία!»

Δημοφιλή

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι αδιαμφισβήτητα ο κορυφαίος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής αύτη την στιγμή και όπως είναι λογικό, η πορεία του στον ΠΑΟΚ απασχολεί αρκετά τα μέσα της πατρίδας του.

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός ΒΤ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, για να συναντήσει τον Κίριλ Ντεσπόντοφ και να ετοιμάσει ένα μεγάλο αφιέρωμα στον 27χρονο εξτρέμ του Δικεφάλου, το οποίο θα προβληθεί σε τρία επεισόδια.

Ήδη το πρώτο μέρος του αφιερώματος έχει κυκλοφορήσει, με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό να αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Φυσικά και ήθελα αυτή την μεταγραφή στον ΠΑΟΚ πάρα πολύ. Έπαιξα στην Βουλγαρία για τρία χρόνια και νομίζω δεν ήταν εκεί το μέρος που έπρεπε να είμαι πλέον.

Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, δεν περίμενα να με υποδεχτούν τόσο καλά. Όχι μόνο οι οπαδοί, αλλά και οι συμπαίκτες, το προπονητικό τιμ, όλοι μέσα στην ομάδα. Με έκαναν να νιώσω σαν να είμαι στο σπίτι και είναι μία μεγάλη βοήθεια αυτό για μένα.

Θέλω να κατακτήσω και το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα, να βάλω μία σέλφι με τα τρόπαια και την βουλγαρική σημαία. Αυτό είναι… must για μένα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματίας Αλμέιδα: Πρώτη φορά του… ξανασυνέβη

“Δεν είχε δώσει δικαιώματα, είναι ένας τζέντλεμαν, ας του το συγχωρήσουμε, κάτι θα τον ενόχλησε”. Αυτά ακούγονταν μετά το...

Στην ίδια κατηγορία