Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ντεσπόντοφ: «Στόχος μου να γίνω ηγέτης του ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ μίλησε στα βουλγαρικά ΜΜΕ και αναφέρθηκε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ, το μέλλον του, αλλά και το πως νιώθει πλέον όντας μέλος της οικογένειας του Δικεφάλου.

Ο Βούλγαρος επιθετικός μάλιστα σημείωσε πως πιστεύει ότι απόψε το βράδυ οι «ασπρόμαυροι» θα βγουν από το γήπεδο με θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«To πρόγραμμα μας με τον ΠΑΟΚ πλέον μοιάζει με αυτό που είχα στη Λουντογκόρετς, έχουμε αγώνα σχεδόν ανά τρεις ημέρες. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, αλλά χαίρομαι που δείχνουμε ένα τόσο καλό πρόσωπο στην Ευρώπη.

Χαίρομαι που είμαστε πρώτοι στον όμιλο και τώρα έχουμε ματς με την Άιντραχτ. Πιστεύω θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα νιώθει όμορφα και ανεβαίνει συνεχώς.

Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, είμαι ακόμα καινούργιος στον ΠΑΟΚ. Ελπίζω να τα πηγαίνω καλά στους αγώνες και να πραγματοποιώ καλές εμφανίσεις. Θέλω να είμαι υγιής για να μπορώ να αποδίδω αυτά που μπορώ. Α δεν είμαι υγιής δεν θα μπορώ να αγωνίζομαι. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ ως βασικός και να έχω ηγετικό ρόλο στην ομάδα».


Τελευταία νέα

Το επιβεβαίωσε ο Σλοτ! Είναι ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ

Επιβεβαίωσε, τελικά, ο ίδιος ο Άρνε Σλοτ πως θα είναι ο νέος τεχνικός της Λίβερπουλτη νέα σεζόν! Ο Ολλανδός κόουτς...

Στην ίδια κατηγορία