Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Ντεσπόντοφ: «Αφιερωμένη η νίκη στη μνήμη του Βασίλη Καρρά»

Δημοφιλή

Σε ένα ακόμη ματς ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ήταν ιδιαίτερα επιδραστικός στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

«Συνεχίσαμε όπως το 2023 και αυτός είναι ο τρόπος για να αντιμετωπίζουμε κάθε ομάδα. Ήταν καλό για εμάς το γεγονός ότι “φρεσκάραμε” λίγο το σώμα μας και το μυαλό μας, καθώς ήμασταν πέντε μέρες με τις οικογένειες μας. Στο μυαλό μας ήταν μόνο η νίκη. Επιστρέψαμε και συνεχίσαμε στο σωστό δρόμο, έχοντας την ίδια συγκέντρωση, γιατί θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας» τόνισε ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός.

Για την παρουσία του: «Απολαμβάνω όταν κερδίζει η ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει. Μου αρέσει να μοιράζω ασίστ, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν είμαι επιθετικός, είμαι εξτρέμ και θέλω να μοιράζω γκολ. Κάθε παίκτης χρειάζεται χρόνο σε μια ομάδα. Η καλή μου στιγμή έρχεται μέρα με τη μέρα, ελπίζω να είμαι υγιής και να δίνω ποιότητα στην ομάδα”.

Για τις ευχές που δίνει στον κόσμο: «Το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να είμαστε υγιείς. Ο κόσμος να ακολουθήσει τα όνειρα του, να μην τα παρατάει, ελπίζω η ομάδα να πετύχει τους στόχους και να φτάσουμε στις προσδοκίες μας. Αυτή η νίκη ήταν αφιερωμένη σε ένα σπουδαίο τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε πριν από λίγες ημέρες. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Βασίλη Καρρά».

Όσο για το εκτός έδρας ντέρμπι που ακολουθεί με τον Άρη, είπε… «Πρέπει να δίνουμε πάντα το 100%. Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι το μεγάλο παιχνίδι της πόλης».

Για την αντίδραση του μετά το χαμένο πέναλτι του Σβαμπ, δήλωσε… «Έχω χάσει κι εγώ πέναλτι και ξέρω το συναίσθημα αυτό. Έτρεξα στον Στεφάν για να τον υποστηρίξω. Έτσι λειτουργεί η ομάδα μας, έτσι δουλεύουμε και αν στο μέλλον συμβεί αυτό σε μένα, είμαι σίγουρος ότι θα συμβεί κάτι ανάλογο».


Τελευταία νέα

Οι επιλογές Μεντιλίμπαρ στην Τούμπα (pic)

Φανέλα βασικού στους Γιώργο Μασούρα, Φραν Ναβάρο και Ζέλσον Μαρτίνς δίνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού...

Στην ίδια κατηγορία