Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ντέρμπι αποδείξεων στην Τούμπα

Δημοφιλή

Τρίτο διαδοχικό ντέρμπι στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο Δικέφαλος θέλει να κλείσει τον κύκλο των ντέρμπι, στο πρωτάθλημα, με νίκη και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εκτός δράσης για την ομάδα του Λουτσέσκου θα είναι ο Τάισον, λόγω τιμωρίας, ενώ παράλληλα επιστρέφει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που έμεινε εκτός το προηγούμενο διάστημα λόγω ίωσης. Στην αποστολή για το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» συμπεριλήφθηκε και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, επιστρέφοντας μετά από απουσία σχεδόν ενάμιση μήνα.

Η αποστολη του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μεντιλίμπαρ ξεκίνησε με το δεξί στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς η ομάδα του κέρδισε με 1-0 την Φερεντσβάρος για το Conference League. Στο πρωτάθλημα, οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 4η θέση με 44 βαθμούς και γνωρίζουν πως μόνο με μια νίκη στο αποψινό ματς θα επιστρέψουν στην διεκδίκηση του τίτλου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Βέζο, Κάρμο, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Μπιανκόν, Ρέτσος, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Γερμανός, Κρίστιαν Ντίγκερτ, που θα έχει τους συμπατριώτες του για βοηθούς και VAR.

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 20:30, με το παιχνίδι να μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ εμπνέει υγεία (videos)

Κατόπιν της εντός έδρας επικράτησης επί της ΑΕΚ με 3-2 στην Τούμπα που σήμανε την τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση...

Στην ίδια κατηγορία