Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ντάντας: «Πρώτα πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας»

Δημοφιλή

Ο Τιάγκο Ντάντας μίλησε στην κάμερα της NOVA με αφορμή το επικείμενο παιχνίδι του Δικεφάλου με τη Λαμία για την 4η αγωνιστικής του πρωταθλήματος. O 22χρονος χαφ του Δικεφάλου αναφέρθηκε στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ, τις πρώτες εντυπώσεις που έχει από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το τι να περιμένει ο κόσμος από αυτόν. Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σημερινή (12/9, 19:00) αναμέτρηση του Δικεφάλου με τη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά και στις προσδοκίες των «ασπρόμαυρων» ενόψει του αγώνα με την ομάδα του Φέστα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Απολαμβάνω την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ. Αν εξαιρέσουμε το πρόβλημα, που είχαμε με τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη, όλα τα υπόλοιπα τα απολαμβάνω, δηλαδή τη συμμετοχή μου στην ομάδα και τις συνθήκες, που επικρατούν».

Για το τι του έκανε εντύπωση:

«Το πάθος των φιλάθλων της ομάδας. Ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος, αλλά δεν περίμενα να συναντήσω τόσο παθιασμένους οπαδούς και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

Για το πως του φαίνεται το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη, έχω παίξει μόλις τρία παιχνίδια. Είναι κάπως άδικο να κάνω κάποια κριτική για το πρωτάθλημα. Αυτό που έχω δει είναι ότι υπάρχουν ποιοτικές ομάδες, με καλούς ποδοσφαιριστές. Οι περισσότερες ομάδες περιμένουν τις μεγάλες ομάδες στην άμυνα, οπότε εμείς πρέπει να βρούμε χώρους για να διασπάσουμε πολύ κλειστές άμυνες. Αυτή είναι η αίσθηση που έχω μέχρι τώρα, πάντως είναι ένα καλό πρωτάθλημα με αρκετό ανταγωνισμό».

Για το αν έχει να προσφέρει κι άλλα με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Καταρχάς προσπαθώ κι εγώ ατομικά να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερος, αλλά σίγουρα μπορώ να προσαρμοστώ καλύτερα και να προσφέρω ακόμη περισσότερα πράγματα και να δώσω κι άλλα στοιχεία μου στην ομάδα. Πάμε να παίξουμε το τέταρτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Στα τρία πρώτα παιχνίδια είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις μου, ίσως όχι τόσο στο τελευταίο ματς κόντρα στον Άρη. Ήταν ένα παιχνίδι πιο σκληρό, είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στον αέρα, οπότε ήταν πιο δύσκολο για μένα να αποδώσω. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από αυτά που έχω δώσει έως τώρα, αλλά θέλω να δουλέψω περισσότερο για να βοηθήσω και τον προπονητή».

Για το αν η ωριμότητα είναι ένα στοιχείο που τον χαρακτηρίζει:

«Πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας, πριν κοιτάξουμε τους άλλους όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στη ζωή. Να βλέπουμε δηλαδή τα λάθη μας και να προσπαθούμε να τα διορθώσουμε και να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Αλλά και στη ζωή πρέπει πρώτα να κοιτάμε τον εαυτό μας».

Για το ματς με τη Λαμία:

«Περιμένουμε μια ομάδα αρκετά επιθετική. Έχουμε δει στα πρώτα παιχνίδια τη Λαμία να πιέζει ψηλά τους αντιπάλους της. Αν το κάνει αυτό, θα πρέπει να αποφύγουμε καταστάσεις, να διασπάσουμε το pressing τους και να βγάλουμε φάσεις στην πλάτη της άμυνας. Αν δούμε ότι μας περιμένουν στο δικό τους μισό του γηπέδου, θα πρέπει να είμαστε πολύ υπομονετικοί, να κάνουμε ένα ομαλό build up, ώστε να φτάνουμε έξω από την περιοχή τους και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε κινδύνους».


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία