Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ντάντας: «Ποια Ρεάλ και ποια Μπάρτσα; Η Μπενφίκα!»

Δημοφιλή

Στον Τιάγκο Ντάντας ζητήθηκε να πάρει θέση στο δίλημμα «Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα», με τον ίδιο να απανταεί…Μπενφίκα.

Μπορεί ο νεαρός μέσος να μην βρίσκεται στα πλάνα των «Αετών» της Λισαβόνας, ωστόσο ο Τιάγκο Ντάντας προτιμάει ξεκάθαρα την Μπενφίκα, όπως φάνηκε και στο video που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 που διεξάγεται σε Γεωργία και Ρουμανία.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος μέσος ζητήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα «Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα» και αυτός δεν δίστασε να πει Μπενφίκα, με την απάντηση του να γίνεται αντικείμενο συζήτησης απο τους φίλους της πορτογαλικής ομάδας.

Στην χθεσινή αναμέτρηση της Πορτογαλιάς με το Βέλγιο για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro U21, ο Ντάντας έγινε ο ήρωας της ομάδας του, καθώς με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι χάρισε την νίκη-πρόκριση στην χώρα του με 2-1.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε:

«Ήταν το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας μου, αλλά μετράει περισσότερο ότι περάσαμε στα προημιτελικά. Το Βέλγιο είναι μια μεγάλη ομάδα, με σπουδαίους παίκτες, αλλά δείξαμε από τι είμαστε φτιαγμένοι και ευτυχώς περάσαμε στα προημιτελικά. Πήραμε μεγάλη χαρά και ο προπονητής μας ενθάρρυνε ακόμη περισσότερο…»

Όσον αφορά το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στην περίπτωση ανανέωσης του δανεισμού του στον Δικέφαλο.

 

 


Τελευταία νέα

Δεν ανακοίνωσε αποστολή για ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ!

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τον Δικέφαλο να μην ανακοινώνει την αποστολή για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους». Ο...

Στην ίδια κατηγορία