Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ντάντας: «Είχαμε πάθος και πίστη» (video)

Δημοφιλή

Για τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ σε κάθε παιχνίδι, μίλησε ο Τιάγκο Ντάντας λίγο μετά την επικράτηση του Δικεφάλου κόντρα στον Ατρόμητο, με το γκολ στα τελευταία λεπτά από τον Κάλεντ Νάρεϊ.

Ο μέσος του Δικεφάλου τόνισε στο PAOK TV:

Για την επικράτηση κόντρα στον Ατρόμητο:

«Πιστεύω πως μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Ειδικά στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα παίξαμε πολύ καλά, πιέσαμε πολύ, ανακτήσαμε μπάλες στο αντίπαλο μισό του γηπέδου και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Πετύχαμε ένα γκολ αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα στο πρώτο ημίχρονο και να ελέγξουμε το παιχνίδι στην επανάληψη».

Για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα με το γκολ στο τελευταίο λεπτό:

«Μιλήσαμε πριν το παιχνίδι για το πάθος το οποίο πρέπει να έχουμε σε κάθε ματς. Αυτό είχαμε λοιπόν, πάθος και πίστη. Πήγαμε με αυτή τη λογική, ασχέτως του τι γινόταν στο γήπεδο. Δεχθήκαμε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά αλλά η ομάδα ήταν σε καλή κατάσταση. Πνευματικά ήμασταν αρκετά καλοί και καταφέραμε να σκοράρουμε στο τελευταίο λεπτό. Ήταν ωραία!».


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία