Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι Σλοβένοι για το γκολ και την… παραμονή του Κούρτιτς

Δημοφιλή

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική περίοδο και κόντρα στον Ατρόμητο άνοιξε «λογαριασμό» και για φέτος, σκοράροντας από τα έντεκα βήματα το πρώτο γκολ των «ασπρόμαυρων».

Οι συμπατριώτες του μάλιστα κάνουν ιδιαίτερη μνεία στο γκολ του έμπειρου μέσου και σε συνδυασμό με το τέρμα του Αντράζ Σπόραρ στο ΟΦΗ- Παναθηναϊκός, μιλούν για «βραδιά Σλοβένων στην ελληνική Super League». Παράλληλα για τον Γιάσμιν Κούρτιτς υπογραμμίζουν ότι ενώ φαινόταν ότι είναι κοντά στο να φύγει από την Ελλάδα το τρέχον καλοκαίρι, τώρα «μάλλον θα μείνει εκεί».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Σλοβενίας:

«Το πρώτο του γκολ στη σεζόν με τον ΠΑΟΚ πέτυχε ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ο οποίος ήταν κοντά στο να φύγει από την Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι, αλλά τώρα φαίνεται πως θα παραμείνει.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εντός έδρας τον Ατρόμητο με 2-1 και στο 12′ ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Σλοβενίας τον έβαλε μπροστά στο σκορ, βρίσκοντας δίχτυα από τα έντεκα μέτρα.

Ο Κούρτιτς, που πέτυχε 15 γκολ στην περσινή Super League, έμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 80′ της αναμέτρησης».


Τελευταία νέα

BMW M2: Βελτιωμένες και έτοιμες για πίστα!

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και...

Στην ίδια κατηγορία