Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Non-Stop βραβεία για τον Γιάννη Κωνσταντέλια!

Δημοφιλή

Ακόμη μία προσωπική διάκριση απέσπασε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, καθώς αναδείχθηκε πολυτιμότερος για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Δικεφάλου και απέσπασε ακόμη ένα βραβείο τη φετινή σεζόν.

Η γκολάρα που πέτυχε στο Πανθεσσαλικό στάδιο δεν πέρασε απαρατήρητη, με τον κόσμο της ομάδας να σπεύδει να τον ψηφίσει στην ψηφοφορία που διεξήγαγε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας 2023-24.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το στόχο του στο Βόλο και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας 2023-24. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Δικέφαλος είχε τον έλεγχο, με υψηλά ποσοστά κατοχής και βρήκε δύο τέρματα, κρατώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία του.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ο Γιάννης Κωνσταντέλιας . Ο Έλληνας εξτρέμ άνοιξε το σκορ με μία υπέροχη ενέργεια την οποία ολοκλήρωσε με ένα άψογο πλασέ και γενικά έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, συμμετέχοντας στο δημιουργικό κομμάτι και δίνοντας πολλές μονομαχίες.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Κωνσταντέλιας δεν είχε αντίπαλο, έλαβε το 81,59% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Συνεχίζουν την ίδια τακτική στην ΑΕΚ

Την προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα συνεχίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, που διαψεύδουν τα δημοσιεύματα πως σχηματίστηκε δικογραφία...

Στην ίδια κατηγορία