Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Νίκη-θρίλερ για τον ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β κατάφερε να επικρατήσει με ανατροπή (3-2), επί του Διαγόρα Ρόδου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 2.

Έτσι η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 13 βαθμούς.

Στο 16ο λεπτό ο Χατζηστραβός μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων και ανατράπηκε από τον με το  Μπαλαχούτη να δείχνει την «άσπρη βούλα».

Ο Βάντιμιρ Μπράντονιτς ευστόχησε από τα 11 βήματα, κάνοντας το 1-0.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, χάρις σε γκολ του Τάτση.

Στο 60΄ο Παραστατίδης έκανε το 2-1, έπειτα από ασίστ του Αντεσίνα.

Εννιά λεπτά αργότερα ο Σπυράκος πλάσαρε μέσα από την περιοχή και είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι, με τον 16χρονο Τζίμα να βρίσκεται εκεί που πρέπει για να πάρει το ριμπάουντ και να γράψει από κοντά το 2-2, στο τρίτο του φετινό γκολ!

Οι ανατροπές δεν σταμάτησαν, με τον ΠΑΟΚ Β να δείχνει για ακόμα ένα παιχνίδι χαρακτήρα νικητή και τον Βλάντιμιρ Μπράντονιτς να αποδεικνύει εκ νέου ότι είναι ένα από τα μεγάλα επιθετικά «όπλα» της ομάδας του, σκοράροντας για την απόλυτη ανατροπή και το 2-3 στο 85′!

Οι συνθέσεις: 

Διαγόρας (Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Πετράκης, Μανιώτης, Τάτσης, Καραμάνης, Μπούμπας, Τσιαντούλας, Παραστατίδης, Αντεσίνα (62′ Βουργουτζής), Λαϊουέλ.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Γιαξής, Μορικέλι, Παναγιώτου (72′ Τσοπούρογλου), Τασιούρας, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (64′ Νινούα), Μπράντονιτς (90′ Δαρέλας), Σμυρλής (46′ Σπυράκος), Πανίδης (64′ Τζίμας), Χατζηστραβός


Τελευταία νέα

Ακόμη ένα πρόβλημα στον Παναθηναϊκό ενόψει Τούμπας

Με αρκετές απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ατομικό...

Στην ίδια κατηγορία