Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Έκανε το 3Χ3 ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, κερδίζοντας στην 3η αγωνιστική τον Βόλο 2004 με 1-2.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις γηπεδούχες να βρίσκουν τον Δικέφαλο κρύο και να ανοίγουν το σκορ στο 1΄.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση, η Χαλατσογιάννη στο 3΄ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυρες» έφεραν τον ρυθμό του αγώνα στα μέτρα τους. Στο 12΄η Γιαννακά ανατρέπεται λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την κίτρινη κάρτα στην αμυντικό του Βόλου.

Την εκτέλεση του στημένου την ανέλαβε η Μήτκου, πήγε να απειλήσει με απευθείας σουτ το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά της τερματοφύλακα.

Μετέπειτα, η Βαρδαλή στο 20’ σούταρε μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Γιοβάνη τροφοδότησε την Ακίντα με μία κάθετη μπαλιά και αυτή με την σειρά της σούταρε, η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ, την εκτέλεση του ανέλαβε η Μήτκου και με μία κομπίνα προσπάθησαν να απειλήσουν, όμως η φάση δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.

Στο 30’ οι γηπεδούχες κέρδισαν ένα φάουλ μερικά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, ο ΠΑΟΚ λειτούργησε σωστά αμυντικά και η μπάλα κατέλεξε στην αγκαλιά της Μιλγιόγια.

Στο επόμενο λεπτό, η Ακίντα αφού ξέφυγε πολύ όμορφα από δύο αντιπάλους σούταρε, η μπάλα βρήκε σε σώματα αντιπάλων και πήγε κόρνερ, η Βαρδαλή πήγε στην εκτέλεση και στην εξέλιξη της φάσης ο διαιτητής καταλόγισε επιθετικό φάουλ.

Στο 34’ η Μήτκου με ένα ωραίο κατέβασμα από την αριστερή πλευρά έκανε βρήκε με σέντρα την Ακίντα μέσα στην μεγάλη περιοχή και αυτή προσπάθησε να γίνει επικίνδυνη με κεφαλιά, η οποία όμως πέρασε άουτ.

Ενώ στο 42΄ η Χαλατσογιάννη πήρε φάουλ μακριά από την μεγάλη περιοχή, η Μήτκου εκτέλεσε με γέμισμα το οποίο έπιασε η τερματοφύλακας των αντιπάλων. Τρία λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ είχε την τελευταία φάση του ημιχρόνου με το σουτ της Γιαννακά να πηγαίνει στο δοκάρι και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 1-1.

Μετά την ανάπαυλα, οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο 56’ Η Γιαννακά με πίεση κέρδισε κόρνερ, η Μήτκου το εκτέλεσε και στη συνέχεια δόθηκε επιθετικό φάουλ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Χαλατσογιάννη κέρδισε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, η Μήτκου ανέλαβε την εκτέλεση και οι παίκτριες του Βόλου έδιωξαν μακριά την μπάλα.

Στο 65΄ η Καλέση έκανε την ανατροπή μετά από μία σέντρα της Ακίντα από δεξιά, ακολούθησε την πορεία της μπάλας και έκανε το 1-2 για τον ΠΑΟΚ. Στα επόμενα λεπτά έπεσε το τέμπο στην αναμέτρηση, με τον Δικέφαλο να επικεντρώνεται στη σωστή κυκλοφορία της μπάλας και στο να κλείνει τους χώρους των αντιπάλων του.

Η πρώτη αλλαγή για τις «ασπρόμαυρες» έγινε στο 77’ με την Καλιεντζίδου να περνά στην θέση της Ακίντα. Στο 83’ η Χαλατσογιάννη με σέντρα βρήκε την Βαρδαλή μέσα στην περιοχή και αυτή με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Η δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ έγινε δύο λεπτά μετά, με την Βαρδαλή να παραχωρεί την θέση της στην Κατσάνου, ενώ στο 89’ έγινε η τελευταία αλλαγή με την Τουρετζόγλου να περνάει στον αγώνα και την Γκούνη να αποχωρεί.

Στη τελευταία φάση της αναμέτρησης στο 93’, η Μπασούρη κέρδισε ένα φάουλ στην πλάγια δεξιά γραμμή,  στην εκτέλεση του η Κατσάνου μετά από κόντρες προσπάθησε σκοράρει όμως η τερματοφύλακας του Βόλου μάζεψε την μπάλα και έτσι ο αγώνας ολοκληρώθηκε με 1-2.

ΠΑΟΚ (Κανάτας): Μιλγιόγια, Γκούνη (89’ Τουρετζόγλου), Δοϊρανλή, Μπασούρη, Μήτκου, Καλέση, Χαλατσογιάννη, Γιοβάνη, Βαρδαλή (85’ Κατσάνου), Γιαννακά και Ακίντα (77’ Καλιεντζίδου).


Τελευταία νέα

Άλστον: «ΠΑΟΚ για πάντα» (pic)

Με τα δύο παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Basket League, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε...

Στην ίδια κατηγορία