Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νίκη χωρίς βαθμολογικό αντίκρισμα για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 18η και τελευταία για την κανονική διάρκεια αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Σύρο τον τοπικό Φοίνικα, του οποίου και επικράτησε με 0-3, ωστόσο ο Δικέφαλος τερμάτισε στην τέταρτη θέση, καθώς ο Μίλωνας πήρε δύο σετ στου Ρέντη και κατέκτησε αυτός την τρίτη θέση.

Πολύ καλά ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος με δύο άσσους από Ντεν Ντρις και Λινάρδο πήρε προβάδισμα με 1-6, με τον Δικέφαλο να συνεχίζει να έχει το προβάδισμα με 13-18 και έκανε εύκολα το 0-1 με 20-25. Εξαιρετικά ξεκίνησε και στο δεύτερο σετ ο Δικέφαλος παίρνοντας προβάδισμα με 5-9, με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει ακόμη περισσότερο την διαφορά σε 13-20, για να κάνει εύκολα το 0-2 με 17-25.

Κατά την διάρκεια του δεύτερου σετ μάλιστα, οι Υπερπρωταθλητές Ελλάδος έμαθαν ότι ο Μίλωνας πήρε δύο σετ, στου Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό, άρα και την τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση τον Παναθηναϊκό. Το τρίτο σετ σε αντίθεση με τα πρώτα δύο ήταν ντέρμπι, με τον Φοίνικα να παίρνει προβάδισμα με 13-10, με τον ΠΑΟΚ να απαντά άμεσα και να περνά μπροστά με 14-15 και 16-18. Με άσσο του Τρούχτσεβ ο Δικέφαλος έφτασε σε ματς-μπολ (21-24) και με επίθεση του Ντεν Ντρις, οι «ασπρόμαυροι» με 22-25 έκαναν το 0-3.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 6 Μαρτίου, όπου στις 19:00 θα αντιμετωπίσει τον Άθλο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ: 0-3

Τα σετ: 20-25,  17-25, 22-25

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ιάκωβος Φιλιππούσης: Άμα τρουπώσω, τρούπωσα

Θα θυμάστε εκείνη φράση που επαναλάμβανε έξοχα ο Κώστας Βουτσάς στην ταινία «Ενα έξυπνο μούτρο» του Γιάννη Δαλιανίδη: «Είναι...

Στην ίδια κατηγορία