Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επιστροφή με βαριά ήττα για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 12η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον ΟΣΦΠ στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Μαρτίου, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 2-25.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου, αντιμετώπισαν την αναμέτρηση ως ένα δυνατό τεστ για τις επόμενες απαιτητικές αγωνιστικές υποχρεώσεις που έρχονται, θέλοντας παράλληλα να βρουν τα αγωνιστικά τους… πατήματα μετά την τρίμηνη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της διακοπής του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ πήγε υπολειπόμενος του αντιπάλου του στο πρώτο ημίχρονο με 0-10 για να κλείσει τον αγώνα με 2-25 εις βάρος του.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο της Χρυσούλας Χατζέλλη, το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 13:30, εκτός έδρας, κόντρα στον Ηλυσιακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών.

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 0-4, 2-8, 0-7

ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλλη): Γκανγκλ, Μπίκου 1, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη, Ταυρίδου, Ντάσιου 1, Γραικού, Γιαμπασάκου, Χρονοπούλου, Ντόνα-Τσιάκα, Συκά-Λεριώτη, Χριστοφορίδου, Σάλεχ, Καλλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ηράκλειο: Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου λόγω… καυγά

Χάος επικράτησε σε πτήση της easyJet από τη Γλασκώβη προς τη Χουργκάντα της Αιγύπτου, με αποτέλεσμα ο πιλότος να...

Στην ίδια κατηγορία