Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νεραντζάκης: «Ιδιαίτερη στιγμή για όλους μας»

Δημοφιλή

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Στάθης Νεραντζάκης μίλησε για την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό αλλά και την «χρυσή» ομάδα των «ασπρόμαυρων» που κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς το 1994.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο και υψηλών απαιτήσεων παιχνίδι, με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Γνωρίζουμε την αξία και την ποιότητα του Παναθηναϊκού. Εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ, να παλέψουμε σε κάθε κατοχή στο 100%, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί στα 40 λεπτά του αγώνα.

Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας στην κανονική περίοδο και προτού ξεκινήσει ο τρίτος γύρος του πρωταθλήματος. Προερχόμαστε από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, οπότε είναι μία καλή ευκαιρία να δείξουμε παραπάνω από αυτό που δείχνει η εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για όλους μας, η παρουσία και η βράβευση των μελών της φοβερής ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς το 1994. Υπάρχει απεριόριστος σεβασμός προς όλους και ταυτόχρονα αισθανόμαστε τιμή και τύχη που θα συμμετέχουμε σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για τον σύλλογο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι «11» της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής (28/04, 19:30) για το μεγάλο...

Στην ίδια κατηγορία