Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Νέος μνηστήρας για Μαξίμοβιτς

Δημοφιλή

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς αποτελεί τον πρώτο στόχο του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του, με τον Δικέφαλο να έχει κάνει ξεκάθαρη πρόταση στη Χετάφε, ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους.

Η ισπανική ομάδα ενώ αρχικά είχε πει ναι στη συγκεκριμένη πρόταση, ζήτησε από τον Δικέφαλο να καλύψει και το 30% που διατηρεί η Βαλένθια σε περίπτωση μεταπώλησης, κάτι που εξόργισε τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι ο ΠΑΟΚ δεν δέχεται εκβιασμούς.

Παράλληλα, διαμηνύθηκε πως η πρόταση των «ασπρόμαυρων» είναι και η τελική και πως αν η Χετάφε την αποδεχθεί, τότε θα προχωρήσει η υπόθεση, ενώ σε διαφορετική περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα ενεργοποιήσει κάποια από τις υποθέσεις που έτρεχε παράλληλα, για την ενίσχυση του στον άξονα.

Στην Ισπανία τα ΜΜΕ της χώρας μπλέκουν κι άλλη ομάδα στο κυνήγι του Σέρβου χαφ, υποστηρίζοντας πως η Θέλτα θα μπορούσε να ασχοληθεί με την περίπτωση του.

Επιπλέον σημειώνουν την ανάγκη της Χετάφε να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να φύγει, προκειμένου να «ισοσκελίσει τους οικονομικούς λογαριασμούς της.


Πιο συγκεκριμένα, οι Ίβηρες αναφέρουν:

«Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς θα μπορούσε να φύγει από τη Χετάφε. Ο μέσος συνδέθηκε με αρκετές ομάδες την τρέχουσα μεταγραφική περιόδο, και τώρα στο προσκήνιο έχει εμφανιστεί η Θέλτα Βίγκο.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έχει ελλείψεις στη μεσαία γραμμή, ενώ η κατάσταση του Μαξίμοβιτς στη Χετάφε είναι περίεργη.

Η ομάδα δεν έχει πολλές λύσεις στον άξονα, αλλά πρέπει να παραχωρήσει κάποιους ποδοσφαιριστές για οικονομικούς λόγους, και ο Μαξίμοβιτς είναι ένα από τα βασικά ατού της στην αγορά.

Η Θέλτα από την πλευρά της θα ενδιαφερόταν για τον μέσο της Χετάφε, αν και δεν φαίνεται να είναι η πρώτη της επιλογή. Θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις αναφορικά με το που θα καταλήξει ο Σέρβος ποδοσφαιριστής».


Τελευταία νέα

Η… βοή της Τούμπας! (video)

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 2-0 του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος...

Στην ίδια κατηγορία