Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νέοι ΠΑΟΚ Κ-14: Ετοιμοι για το επόμενο βήμα

Δημοφιλή

Στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣΜ μετέχει η Κ-14 του ΠΑΟΚ. Κι όπως είναι η πάγια τακτική της «ασπρόμαυρης» ακαδημίας, αντιμετωπίζει ομάδες με παίκτες κατά ένα χρόνο μεγαλύτερους, κάτι που βοηθά στην καλύτερη εξέλιξη.

To ρόστερ αποτελούν οι Κλάιντι Κάντριου, Βασίλης Ξεφτέρης, Χριστόφορος Βάτσος (τερματοφύλακες), Λουκάς Βεριντιάνο, Αλέξανδρος Δημητριάδης, Σταύρος Κογκαλίδης, Γιώργος Τεντολούρης, Θόδωρος Βλαχόπουλος, Θωμάς Νικηφόρος (αμυντικοί), Γιώργος Παναϊρλής, Παναγιώτης Δουραλής, Παναγιώτης Κογκαλίδης, Δημήτρης Καραπανταζής, Βαγγέλης Βέρτκας, Ανθιμος Σαμψών, Νίκος Λαμπριανός, Χρήστος Μπόσκογλου (χαφ), Γιώργος Μαρινάκης, Γιώργος Τολιόπουλος, Μάρβιν Γκάντζι και Γιώργος Μυλωνάς (επιθετικοί).

Προπονητής είναι ο Αντώνης Κρινίτσας με βοηθό την Ανθή Σαββίδου. Προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Ιπποκράτης Ρουμελιώτης.

Αρκετοί παίκτες προέρχονται από ομάδες της περιφέρειας. Πιο συγκεκριμένα, ο Βάτσος αποκτήθηκε από τον Αλέξανδρο Κιλκίς, o Tεντολούρης από την ακαδημία Βουτυρίτσα (Λάρισα), ο Δουραλής από τον Αγιο Αθανάσιο Δράμας, ο Βέρτκας από τον ΠΑΣ Φλώρινα κι ο Τολιόπουλος από το Football King Βέροιας. Ακόμη, ο Ανθιμος Σαμψών, που διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία