Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Νέο βραβείο για τον… φευγάτο Πασχαλάκη

Δημοφιλή

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ολοκληρώνει την πλούσια θητεία του στον ΠΑΟΚ, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να αποχαιρετά τον Δικέφαλος με βραβεία.

Μετά την ανάδειξή του ως ο πολυτιμότερος της σεζόν από τους συμπαίκτες του, ο έμπειρος πορτιέρο κατέκτησε το βραβείο και του Play Of the Month Απριλίου για την διπλή του απόκρουση κόντρα στη Μαρσέιγ.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η διπλή επέμβαση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στη Γαλλία κόντρα στη Μαρσέιγ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr ως nak Play of the Month Απριλίου.

Για να καταλάβουμε πόσο καλό ήταν το διπλό στοπ του Goldkeeper αρκεί να δούμε την αντίδραση του Γκεντουζί όταν τελείωσε η φάση. Ο μέσος των Γάλλων έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στον αντίπαλό του αναγνωρίζοντας την προσπάθειά του.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κράτησε όρθιο το Δικέφαλο στη Μασσαλία. Στο 74ο λεπτό υπερέβαλε εαυτόν. Μετά από κόνρερ ο Γκεντουζί με ένα απίθανο τακουνάκι έστειλε τη μπάλα προς τα δίχτυα αλλά ο κίπερ του ΠΑΟΚ ήταν εκεί. Η μπάλα κατέληξε στο Σαλιμπά, ο οποίος εκτέλεσε με κεφαλιά, αλλά ο Πασχαλάκης είχε και πάλι τη λύση.

Στην ψηφοφορία για το nak Play of the Month Απριλίου ο Superman συγκέντρωσε το 56,99% των ψήφων και πήρε για μία ακόμα φορά το βραβείο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε η… παρανοϊκή μπαλιά του Σβαμπ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης«, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε η ασίστ του Α.Ζίβκοβιτς με τακουνάκι στον Ελ Καντουρί στο Βελοντρόμ.

Προηγούμενο άρθροΑνοίγουν το… χορό
Επόμενο άρθροΤο «συν» του Κουαλιάτα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματίας Αλμέιδα: Πρώτη φορά του… ξανασυνέβη

“Δεν είχε δώσει δικαιώματα, είναι ένας τζέντλεμαν, ας του το συγχωρήσουμε, κάτι θα τον ενόχλησε”. Αυτά ακούγονταν μετά το...

Στην ίδια κατηγορία