Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Νέο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ένα νέο πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΟΚ, αφού εκτός της προπόνησης της Δευτέρας τέθηκε ο Φιλίπε Σοάρες, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Ο Πορτογάλος έκανε εξετάσεις, στις οποίες φάνηκε πως υπέστη ένα ήπιο οίδημα, που θα τον αφήσει εκτός για λίγες ημέρες.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό κορυφώνεται και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου είναι απόλυτο συγκεντρωμένο στους τρεις βαθμούς.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (19.12) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, στη συνέχεια ακολούθησε ένα σετ ασκήσεων που αφορούσαν τους αυτοματισμούς και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό.

Ο Φιλίπε Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Ο Πορτογάλος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει ένα ήπιο οίδημα, που θα τον κρατήσει εκτός ομαδικών προπονήσεων για λίγες μέρες.

Οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψαν ατομικά, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Την Τρίτη (20.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία