Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Νέο πλήγμα για την Ρεάλ Μαδρίτης!

Δημοφιλή

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την νίκη στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος για την σεζόν 2023-24, ωστόσο ο τραυματισμός του Μιλιτάο επισκίασε τη χαρά αυτής της νίκης. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βραζιλιάνος αμυντικός χτύπησε στο γόνατο, το οποίο φάνηκε να γυρίζει άσχημα, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί και στη θέση του να περάσει ο Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπάρχουν φόβοι για ρήξη χιαστού! Μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα, μετά κι από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που θα κληθεί να κάνει ο Βραζιλιάνος. Τους φόβους του εξέφρασε και ο Κάρλο Αντσελότι που δήλωσε μετά το παιχνιδί: «Δεν φαίνεται καλά. Ανησυχούμε και δεν αποκλείουμε τίποτα».

Παρακάτω το βίντεο με τον τραυματισμό του Μιλιτάο:

Η φετινή σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ξεκινήσει με τον πιο ιδανικό τρόπο, σε ότι αφορά τους τραυματισμούς. Εκτός από τον Μιλιτάο, την αθλητική επικαιρότητα είχε απασχολήσει πριν μερικές μέρες ο εξαιρετικά άτυχος Κουρτουά, ο οποίος διαγνώστηκε με ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο.


Τελευταία νέα

Έσπασε το αήττητο της Λεβερκούζεν και το σήκωσε η Αταλάντα

Η Αταλάντα ήταν κλάση πάνω στον τελικό του Δουβλίνου, έσπασε το ιστορικό σερί της Λεβερκούζεν με 3άρα χάρη στο...

Στην ίδια κατηγορία