Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Νέα… βάσανα για τον Άρη

Δημοφιλή

Το σίριαλ ανάμεσα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Ρονάλντο Γκιάρο, και την ΠΑΕ Άρης συνεχίζεται. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας συνεχίζει τις νομικές ενέργειες κατά της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, με στόχο να εξασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται.

Τον περασμένο Οκτώβριο το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είχε κρίνει απαράδεκτη την προσφυγή του Ρονάλντο Γκιάρο κατά της ΠΑΕ Άρης, με τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο να διεκδικεί ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ, που του οφείλονταν από την παλιά εταιρεία.

Ο άλλοτε αμυντικός του Άρη, ωστόσο, κατέθεσε αίτηση αναψηλάφησης της υπόθεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η οποία θα εξεταστεί την προσεχή Τρίτη (10/1, 17:00).


Τελευταία νέα

Μια τριάδα απουσιών για τη Λαμία

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στην Τούμπα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, τη Δευτέρα (4/12, 18:00) για...

Στην ίδια κατηγορία