Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νέα σπουδαία κίνηση από το PAOK Action

Δημοφιλή

Σε ακόμα μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο ΠΑΟΚ, που μέσω του PAOK Action έδειξε την στήριξη του στην Αθλητική Ένωση Τυφλών Πυρσός.

Πιο συγκεκριμένα, η Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Διαφορετικό ποδόσφαιρο κλήθηκαν να παίξουν οι αθλητές του ΠΑΟΚ Β με την Αθλητική Ένωση τυφλών Πυρσός. Οι Φώτης Παντεκίδης, Ερμής Σελιμάι, Χισάμ Κανίς, Ιωάννης Γκιτέρσος και Νικόλαος Σπυράκος φόρεσαν μάσκες στα μάτια ώστε να βιώσουν πως παίζουν ποδόσφαιρο οι αθλητές με οπτική αναπηρία, προσπάθησαν να ακολουθήσουν την ειδική μπάλα, εις μάτην ωστόσο.

Πιστέψτε μας, ήταν εξαιρετικά δύσκολο, κι αυτό είναι μόνο ένα ελάχιστο δείγμα της δύναμης και της θέλησης των ανθρώπων με αναπηρία. Η ομάδα του Πυρσού κέρδισε, κι έδειξε μάλιστα …μεγαλοψυχία, αφήνοντας τους παίκτες του ΠΑΟΚ να εκτελέσουν πέναλτι, τα οποία επίσης δεν βρήκαν στόχο… Το κλίμα ήταν τόσο ευχάριστο, στο γήπεδο 5×5 του ΕΑΚ Μίκρας, που ουδείς ήθελε να φύγει.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει με οικονομική ενίσχυση την Αθλητική Ένωση Τυφλών Πυρσός, ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στο European Blind Football League 2023-2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ΕΑΚ Μίκρας από την 1η έως τις 3 Δεκεμβρίου του 2023. Ο ΠΥΡΣΟΣ αποτελεί την μοναδική ομάδα ποδοσφαίρου ατόμων με οπτική αναπηρία σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αξίζει να θυμόμαστε πάντα ότι το ποδόσφαιρο είναι πολλά περισσότερα από τα 90 λεπτά ενός αγώνα.


Τελευταία νέα

Οι αριθμοί των φορ του ΠΑΟΚ λένε την αλήθεια

Μπορεί να λένε πως οι αριθμοί είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεις ψέματα, ωστόσο κάποιοι δεν μπορούν να...

Στην ίδια κατηγορία