Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νέα ισοπαλία για ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Ισοπαλία, την τρίτη διαδοχική, κατέγραψε ο ΠΑΟΚ Β στην έξοδό του στην Καβάλα. Ο Δικέφαλος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1, έφτασε στους 35 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Super League 2 κι ετοιμάζεται ήδη για το ματς του προσεχούς Σαββάτου με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά, στην πρώτη τους ευκαιρία οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Καϊούμπι στο 13’. Προσπάθησε ν’ αντιδράσει ο Δικέφαλος, απειλώντας αρκετές φορές. Πέτυχε μάλιστα γκολ στο 27’ με τον Κούτσια , που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, είχε και δοκάρι με την σέντρα του Τσαούση στο 39’ και τελικά, λίγο πριν την ανάπαυλα η πίεση απέδωσε.

Ο Τσαούσης σέντραρε, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Πανουργιά κι ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κούτσιας στο 45’ για να ισοφαρίσει σε 1-1 για τον Δικέφαλο.Δυναμικά ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο ο ΠΑΟΚ. Έφτασε μάλιστα, κοντά στο δεύτερο γκολ σε δύο περιπτώσεις με τον Κούτσια (50’ και 52’) και σε γενικές γραμμές στεκόταν καλύτερα στο γήπεδο.

Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, απείλησαν στο 75’ με τον Καϊούμπι να στέλνει από κοντά την μπάλα στο δοκάρι. Αυτή ήταν ουσιαστικά και η τελευταία αξιοσημείωτη ευκαιρία του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος , Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Τάχατος, Γιαξής (46’ Γρόσδης), Σαλαμούρας, Τσαούσης, Γαϊτανίδης (46’ Χατζηστραβός), Πανίδης (65’ Τζίμας), Κούτσιας.

Καβάλα: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Θωμαϊδης, Σπάσιτς, Καραγιάννης (64’ Γροσδάνης), Εμπερτ, Σαμπανίδης (59’ Μπελεβώνης), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία