Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Νέα αρχή για Ουαγκέ

Δημοφιλή

Mετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας, ο Μούσα Ουαγκέ είναι και πάλι έτοιμος να παίξει μπάλα. Ο 23χρονος Σενεγαλέζος δόθηκε δανεικός από την Μπαρτσελόνα στην Γκόριτσα, την πρώην ομάδα του Κοτάρσκι.

«Νιώθω υπέροχα, ανυπομονώ να παίξω ξανά, μετά από σχεδόν δύο σεζόν χωρίς επίσημους αγώνες. Για μένα το πιο σημαντικό είναι το ποδόσφαιρο, θέλω να βοηθήσω την ομάδα, να κερδίσω και να προχωρήσω – είπε ο Μούσα μετά την υπογραφή του συμβολαίου και την πρώτη επίσημη φωτογράφιση. Και συνέχισε: «Είναι περίεργο να μην παίζεις τόσο καιρό, μου ήταν δύσκολο να το αποδεχτώ στην αρχή, αλλά έτσι είναι στο ποδόσφαιρο, όλα είναι πιθανά και θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα. Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, που έχω μια νέα ευκαιρία να παίξω ξανά και είμαι έτοιμος, ψυχικά και σωματικά. Έκανα προπόνηση όλο αυτό το διάστημα, δεν έχω ξεκουραστεί οπότε είμαι σε καλή κατάσταση. Έχω μεγάλη επιθυμία να παίξω ξανά στην εθνική ομάδα, γι’ αυτό είναι σημαντικό για μένα να έχω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ εδώ. Όπως είπα, όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο, οπότε πιστεύω ότι η επιθυμία μου μπορεί να πραγματοποιηθεί».


Τελευταία νέα

Τα ποσοστά που πρέπει να αυξήσει ο ΠΑΟΚ

Αναμφίβολα ο ΠΑΟΚ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει επιδείξει εξαιρετικά δείγματα «γραφής», παράγοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο σε μία σεζόν που...

Στην ίδια κατηγορία