Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Νάρεϊ: «Εμείς παλεύουμε μέχρι το τέλος» (video)

Δημοφιλή

Ο Κάλεντ Νάρεϊ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στο «τρίποντο» κόντρα στον Ατρόμητο, σκοράροντας ένα υπέροχο γκολ στα τελευταία λεπτά για το τελικό 2-1. Ο Γερμανός εξτρέμ, με ρίζες από το Τόγκο, τοποθετήθηκε στην κάμερα του PAOK TV για την επικράτηση το Δικέφαλου, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο χαρακτήρας της ομάδας που χτίζεται είναι να παλεύει μέχρι τέλους, ανεξαρτήτως του σκορ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα συναισθήματα του μετά το γκολ στα τελευταία λεπτά:

«Είναι πολύ καλά. Πετύχαμε πριν το 2-0, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Στη συνέχεια ισοφάρισαν σε 1-1 και για εμάς ήταν πολύ δύσκολο, αλλά το τελειωτικό χτύπημα στο φινάλε ήταν πολύ καλό».

Για αυτό που τους έδωσε τη δύναμη να παλέψουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα:

«Νομίζω ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας της ομάδας που χτίζουμε. Ο προπονητής μας λέει να παλεύουμε πάντα μέχρι το τέλος, ακόμα κι αν ο αντίπαλος βρίσκεται μπροστά στο σκορ. Εμείς παλεύουμε μέχρι το τέλος. Παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε το τρίποντο εδώ. Έγινε το 1-1 αλλά στο ποδόσφαιρο σου αρκεί ένα δευτερόλεπτο για να σκοράρεις. Ευτυχώς για εμάς τα καταφέραμε».

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο, μετά το γκολ και την ασίστ στις πρώτες δύο αγωνιστικές:

«Ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Όπως είπα και στο παρελθόν, ήρθα εδώ με αυτοπεποίθηση και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Να καταθέσω την ποιότητα μου για να βοηθήσω την ομάδα και θα προσπαθήσω να συνεχίσω έτσι».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του στο PAOK TV:


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία