Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Nάρεϊ: «Ελπίζω να βρεθώ στον τελικό»

Δημοφιλή

Για την κατάσταση της υγείας του και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Κάλεντ Νάρεϊ σε συνέντευξή του (Transfermarkt.de).

Για το αν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, ο Νάρεϊ απαντά: «Έχω ήδη παρατηρήσει μέσω των συμβούλων μου ότι κάποιοι σύλλογοι έχουν ρωτήσει για μένα. Είναι τιμή, φυσικά, αλλά αυτή τη στιγμή εστιάζω αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ».

Για το αν θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να απαντήσει αυτή τη στιγμή», είπε ο Νάρεϊ και συμπλήρωσε πως αισθάνεται καλά στον ΠΑΟΚ: «Μετά τη σεζόν, σίγουρα θα υπάρξουν συζητήσεις και εξέταση του τι είναι καλύτερο για όλους τους εμπλεκόμενους. Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα το πρώτο μου σημείο επαφής».

Το σχόλιο του 28χρονου εξτρέμ για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την κατάκτηση της τρίτης θέσης ήταν: «Φυσικά ελπίζαμε σε περισσότερα. Στόχος ήταν μια θέση στους δύο πρώτους και άρα ένα εισιτήριο για την πρόκριση στο Champions League 2023/24. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και τώρα στοχεύουμε στην τρίτη θέση για να προκριθούμε στο Europa League».

Μάλιστα, ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Δυστυχώς δεν μου επέτρεψαν να κάνω κανένα άθλημα για δύο εβδομάδες γιατί έπρεπε να πάρω φάρμακα. Έχω ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις μου. Θα δούμε αν είναι αρκετό για τον τελικό του κυπέλλου, στον οποίο ελπίζω να βρίσκομαι εκεί. Αν δεν μπορέσω, θα στηρίξω την ομάδα απ’ έξω με όλες μου τις δυνάμεις. Ο τελικός σημαίνει πολλά για μένα γιατί είναι μια ευκαιρία να κερδίσω έναν τίτλο αμέσως στην πρώτη μου σεζόν. Αυτό θα ήταν υπέροχο».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Η ατμόσφαιρα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Είναι κάτι θετικά τρελό θα έλεγα. Οι οπαδοί ζουν τον σύλλογο διαρκώς. Υπάρχει μια απίστευτη ατμόσφαιρα με πολλά συναισθήματα σε κάθε παιχνίδι και ιδιαίτερα τα ντέρμπι είναι άγρια. Μπορώ πραγματικά να πω μόνο θετικά πράγματα για τους οπαδούς και τον σύλλογο».

 

 


Τελευταία νέα

Η αντίδραση περνά από το στομάχι

Ο ΠΑΟΚ έχει απομακρυνθεί αρκετά από τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ωστόσο μένουν ακόμη τέσσερα απαιτητικά παιχνίδια μέχρι...

Στην ίδια κατηγορία