Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νανιτζανιάν: «Πάντα κοιτάω την ψηλότερη θέση στο βάθρο!»

Δημοφιλή

Για την πορεία του στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο, αλλά και τις επόμενες αγωνιστικές προκλήσεις οι οποίες τον περιμένουν, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, ο Πρωταθλητής Πυγμαχίας του Δικεφάλου, Βαγγέλης Νανιτζανιάν.

– Πώς έζησες την πορεία σου στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο; Τι σημαίνει για σένα η διάκριση αυτή;

– «Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ σε κάθε αθλητή της Πυγμαχίας, να μπορέσει να ζήσει, την εμπειρία ενός πανευρωπαϊκού τουρνουά, διότι για έναν αθλητή είναι μία απίστευτη εμπειρία. Την εμπειρία αυτή προσωπικά, την έχω ζήσει πάνω από μία φορά και θεωρώ πως βοηθά τον αθλητή στην καριέρα του, καθώς ανταγωνίζεται με αθλητές υψηλού επιπέδου απ’ όλη την Ευρώπη. Ως εκ τούτου, ακόμα και αν δεν εξασφαλίσει ο αθλητής την πρώτη θέση του βάθρου, παραμένει μία αξέχαστη στιγμή της αθλητικής του ζωής. Όσον αφορά τη διάκριση μου, θεωρώ πως μόνο χαρούμενος και περήφανος θα μπορούσα να αισθανθώ, καθώς εξασφάλισα ένα μετάλλιο για την Ελλάδα σ’ ένα τουρνουά πανευρωπαϊκού χαρακτήρα, με μεγάλο ανταγωνιστικό και υψηλό επίπεδο αθλητών».

– Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι σου;

– «Μεγάλος στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, για τους οποίους θα χρειαστεί να πάρω πρόκριση στα δύο Προολυμπιακά τουρνουά τα οποία θα γίνουν τη νέα χρονιά. Ένας ακόμα στόχος είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το οποίο θα γίνει τον Δεκέμβριο, και το οποίο θα εξασφαλίσει ξανά την θέση μου στην Εθνική Ομάδα».

– Με τι συναισθήματα αντιμετωπίζεις τις επόμενες προκλήσεις που έρχονται;

– «Με κάθε αγώνα που κάνω, άσχετα αν κερδίζω ή χάνω, ο επόμενος πάντα είναι με περισσότερη ενέργεια και προπόνηση. Πάντα κοιτάω την ψηλότερη θέση στο βάθρο!».


Τελευταία νέα

Ο Σβαμπ κοντεύει τις 200 συμμετοχές σε τέσσερα χρόνια!

Από τα συμβόλαια, που ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν, είναι κι αυτό του Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός κεντρικός χαφ,...

Στην ίδια κατηγορία