Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία ο ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Παιχνίδι δίνει σήμερα (15/1, 14:45) ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Αλμωπό Αριδαίας για την 11η αγωνιστική της Super League 2. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επιστρέφει στο γήπεδο της Ευκαρπίας, έχοντας ως στόχο το «τρίποντο», που θα τον κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του βορείου ομίλου. Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από εκτός έδρας νίκη με 0-1 απέναντι στον Θεσπρωτό και ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου με τον Πανσερραϊκό, έχοντας 22 βαθμούς.

Επιπροσθέτως, ο Αλμωπός Αριδαίας βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και προέρχεται από «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας. Εκτός αποστολής έμειναν για τον ΠΑΟΚ Β οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της πρώτης ομάδας. Ειδικότερα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ του Αντρέ Ρικάρντο, Ερμή Σελιμάι, Στέφανο Τζίμα και Νίκα Νινούα. Παρόλα αυτά, στην αποστολή της ομάδας του Γκαρσία βρίσκεται ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ενώ για πρώτη φορά κλήθηκε ο Βασιλειάδης (δείτε εδώ).

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Μάροβιτς, Τασιούρας, Μιχαηλίδης, Παναγιώτου, Μορικέλι, Κωττάς, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Γρόσδης, Ουεντραόγκο, Μελετίδης, Δαρέλας, Βασιλειάδης, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σμυρλής, Γκορντεζιάνι, Πανίδης, Σπυρίδης.

Για την σημερινή αναμέτρηση ορίστηκαν ως πρώτος διαιτητής ο Τάσος Γιαννούκας, με βοηθούς τη Μαρία Δέτση και τον Εμμανουήλ Κοττώρο, όλοι από τον σύνδεσμο των Δωδεκανήσων. Τέταρτος ορίστηκε ο Στέφανος Δημητριάδης από τη Χαλκιδική.

Προηγούμενο άρθροΠρώτες και καλύτερες
Επόμενο άρθρο«Πρώτη» για Τάισον!


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία