Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Να γίνει η Κοζάνη… καζάνι!

Δημοφιλή

Πρεμιέρα στην Ευρώπη κάνει η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, η οποία αντιμετωπίζει την Όλντενμπουργκ, ως τυπικά γηπεδούχος στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης σήμερα (22/9, 19:00) στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για το Round 2 της προκριματικής φάσης του EHF European Women’s League.

Ο Δικέφαλος ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του με ευρωπαϊκό παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας τη γερμανική Όλντεμπουργκ, η οποία την περσινή περίοδο τερμάτισε τέταρτη στο πανίσχυρο πρωτάθλημα της Bundesliga. Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδος καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, και με σύμμαχο τον κόσμο να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας πως το έργο τους είναι αρκετά δύσκολο.

Οι τιμές των εισιτηρίων (Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά). ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€ (Στα εκδοτήρια του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα). Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV, σε γερμανική περιγραφή, λόγω του γεγονότος πως η Vlf Oldenburg είναι τυπικά γηπεδούχος.

Οι δηλώσεις του προπονητή, Δημήτρης Πελεκίδη, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Είναι η πρώτη φορά όπου η ομάδα συμμετέχει στο European League, σε μία διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Γνωρίζουμε τη δυναμική της αντιπάλου, η οποία αγωνίζεται στην Bundesliga. Σίγουρα θα είναι δύο αρκετά δύσκολα παιχνίδια, από τα οποία έχουμε μόνο να κερδίσουμε. Η ομάδα είναι προετοιμασμένη για να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, διεκδικώντας ό,τι της αναλογεί μέσα στο γήπεδο».


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία