Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Να διατηρήσει το απόλυτο στα Τρίκαλα

Δημοφιλή

Για την 15η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξιδεύει στα Τρίκαλα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00, την τοπική ομάδα.

Ο Δικέφαλος μετά την επικράτησή του κόντρα στην Ολυμπιάδα Υμηττού, έκανε το 14Χ14 στο πρωτάθλημα, και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 42 βαθμούς.

Απέναντί του, τα Τρίκαλα, τα οποία την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν στην Καρδίτσα με 0-3, και βρίσκονται στην έκτη θέση με 23 βαθμούς σε 14 αγώνες.

Για το παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα, η οποία παραδοσιακά βάζει δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους, και η οποία έχει τον ίδιο προπονητή πολλά χρόνια, έναν καλό προπονητή, με καλό υλικό. Εμείς έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και γι’ αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτριες μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, να προσθέσουμε άλλους τρεις βαθμούς, και να πλησιάσουμε ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας, ο οποίος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία