Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

MVP ο Τσιγγάρας!

Δημοφιλή

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανέδειξαν τον Χάρη Τσιγγάρα ως τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Χάιντουκ στην Κροατία, με τον νεαρό χαφ να κερδίζει την «μάχη» από Κωνσταντέλια-Κοτάρσκι.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο Xάρης Τσιγγάρας αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Χάιντουκ Σπλιτ στην Κροατία για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Ο Δικέφαλος έφυγε από την Κρόατια με λευκή ισοπαλία κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League και πλέον τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο της Τούμπας. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσεσκου είχε κάποια καλά διαστήματα, αλλά δεν κατάφερε να βρει γκολ και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Εκ των κορυφαίων o Χάρης Τσιγγάρας . Ο μέσος του Δικεφάλου έκανε ένα καλό παιχνίδι, με πολλά τρεξίματα και δουλειά σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού.

Ο Τσιγγάρας με ποσοστό 36,45% κέρδισε τον τίτλο του Fans’ Man of the Match.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με ποσοστό 16,57% και το βάθρο συμπλήρωσε ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου, Ντόμινικ Κοτάρσκι με 13,4%.


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία