Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μπράντον: «Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε όλους»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε λίγες ώρες τον Ιωνικό στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Μπράντον Τόμας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, ενόψει της σημερινής (5/3) αναμέτρησης του Δικεφάλου.

Ο Ισπανός φορ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι» παίζουν καλό ποδόσφαιρό απέναντι σε όλους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πως ήταν η εβδομάδα που πέρασε:

«Προπονηθήκαμε κανονικά, είχαμε μέρες να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Ιωνικό. Θέλουμε να μπούμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς μπροστά στον κόσμο μας στην Τούμπα. Γι’ αυτό θα παλέψουμε, ώστε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση στο τέλος της κανονικής διάρκειας».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ με τους θεωρητικά εύκολους αντιπάλους:

«Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε όλους. Το ξέρουμε, το νιώθουμε. Στα ντέρμπι τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά. Έχουμε πετάξει εύκολους βαθμούς κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία, αντίθετα με τα παιχνίδια κόντρα με τους κύριους αντιπάλους μας στο πρωτάθλημα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να το διορθώσουμε αυτό, γιατί δίνουμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όπως με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν πρέπει να αφήνουμε περιθώρια στον αντίπαλο, να είμαστε αποφασισμένοι και να μην αφήνουμε να φεύγουν βαθμοί που έχουμε στα χέρια μας».


Τελευταία νέα

Το ρεκόρ του Μαργαρίτη και η ξεχωριστή επίδοση του Πόρτερ

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 84-66 στο πρώτο αγώνα της σειράς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και πλέον...

Στην ίδια κατηγορία