Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπράντον: «Να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό»

Δημοφιλή

Ο Μπράντον Τόμας μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας με τον Ισπανό να τονίζει πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σημείωσε επίσης πως στον Δικέφαλο βλέπουν το ματς στο ίδιο επίπεδο σημαντικότητας με τα υπόλοιπα.

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ:

«Νιώθω πολύ καλά, δουλέψαμε καλά τις προηγούμενες εβδομάδες, νιώθω και εγώ πολύ καλά σε προσωπικό επίπεδο. Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι και θέλουμε -όπως πάντα- να πάρουμε την νίκη. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια από την αρχή της σεζόν. Ο προπονητής έχει κάνει εκτεταμένο ροτέισον από την αρχή της χρονιάς, με συνέπεια οι παίκτες να παίζουν ή όχι ανάλογα την κατάσταση. Έχουμε συνηθίσει και να έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και να μην παίζουμε τόσο συχνά. Είμαστε ένα πολύ καλό γκρουπ πνευματικά. Δεν θα έχουμε πρόβλημα που δεν παίξαμε μεσοβδόμαδα.

Πάντα τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα παιχνίδια. Το διακύβευμα είναι το ίδιο με τα παιχνίδια που δώσαμε το προηγούμενο διάστημα και κόντρα στον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο και κόντρα στον Βόλο για το πρωτάθλημα. Το αυριανό παιχνίδι είναι το ίδιο σημαντικό με τα προηγούμενα, αλλά εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία, να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο φινάλε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, όπως κάθε χρόνο, δεν έχω δει πολλά παιχνίδια του, αλλά ξέρω ότι έχει καλή ομάδα, καλούς παίκτες και είναι σκληρός αντίπαλος. Προφανώς έχει και αυτός τα προβλήματα του, έτσι εξηγείται και η αλλαγή προπονητή, γιατί δεν δουλεύανε κάποια πράγματα. Εγώ έχω πολλή μεγάλη αυτοπεποίθηση για την ομάδα μου και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι.

Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε, να είμαστε φιλόδοξοι, επιθετικοί, να έχουμε τη σωστή νοοτροπία, να κρατήσουμε τη μπάλα, να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι θα τα κάνουμε όλα αυτά, ώστε να πάρουμε τη νίκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μόνο ΠΑΟΚ: «Άκυρο» του Πόρτερ σε ομάδες Ευρώπης και Μ. Ανατολής

Το όνομα του Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ γίνεται όλο και πιο... καυτό στην αγορά, κάτι που φάνηκε τις τελευταίες μέρες...

Στην ίδια κατηγορία