Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπότο: «Στη Θεσσαλονίκη βρήκα μία διαφορετική πραγματικότητα»

Δημοφιλή

Ο Ζοσέ Μπότο παραχώρησε δηώσεις στην ιταλική ιστοσελίδα,  sportitalia.com, με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να αναφέρεται μεταξύ άλλων για το πρωτάθλημα της Serie A, για το Champions League που έχει τρεις ιταλικές ομάδες στην προημιτελική του φάση.

Φυσικά ο Πορτογάλος μίλησε και για τον ΠΑΟΚ αλλά και τις Σαχτάρ και Μπενφίκα.

Δείτε παρακάτω τα όσα είπε:

«Βρήκα μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που είχα συνηθίσει στη Θεσσαλονίκη. Προερχόμενος από την Μπενφίκα και τη Σαχτάρ, ο τρόπος λειτουργίας ήταν να ενισχύσω τους νεαρούς παίκτες και μετά να τους πουλήσω στα καλύτερά τους.

Εδώ, ωστόσο, θεωρείται ότι είναι πιο εύκολο να κερδίσεις με έμπειρους παίκτες, μεγάλα ονόματα και βιογραφικά. Προσαρμόσθηκα σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, δεν ήταν εύκολο και αυτή η διαδικασία προσαρμογής είναι ακόμα σε εξέλιξη».

Επίσης, ο Μπότο μίλησε και για το αν θα ήθελε να δει τον εαυτό του σε κάποια ομάδα της Serie A:

«Η Ιταλία είναι ένα από τα κορυφαία 5 πρωταθλήματα της Ευρώπης, ένα πρωτάθλημα στο οποίο δεν μπορείς να πεις όχι. Αν μια μέρα έφτανε μια πρόταση από τη Serie A, σίγουρα θα την άκουγα, τότε μεταξύ αποδοχής ή όχι υπάρχουν πολλοί παράγοντες ενδιάμεσα. Αυτή τη στιγμή η Ιταλία έχει μια νέα γενιά προπονητών και παικτών που μπορούν να κάνουν το πρωτάθλημά σας ένα από τα πιο ελκυστικά στον κόσμο».


Τελευταία νέα

Οι ετοιμασίες για τη νέα σεζόν κι η Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε (για την τιμή των όπλων) στα πλέι οφς, όμως η προσοχή της διοίκησης είναι στραμμένη στο...

Στην ίδια κατηγορία