Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Μπλόκο στο Γεντί Κουλέ

Δημοφιλή

Οπως και πέρσι, έτσι και φέτος, ο ΠΑΟΚ δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις από τον ΟΦΗ, αλλά αυτή τη φορά ήταν ακόμη χειρότερα τα πράγματα για το Δικέφαλο, αφού το γκολ του Αμπάντα ήταν και το νικητήριο (1-0) για τους γηπεδούχους.

Ο Δικέφαλο είχε λίγες καλές επιθετικές στιγμές, δεν του δόθηκε όμως κι ένα πέναλτι.

Λίγες ήταν οι καλές φάσεις στη διάρκεια του α΄ μέρους. Στο 10΄ το σουτ του Μεγιάδο έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κοτάρσκι, ο οποίος, τέσσερα λεπτά αργότερα, σταμάτησε το σουτ του Μπάκιτς.

ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

Στο 24΄ ο Καρώ ανέτρεψε τον Τόμας, ο Διαμαντόπουλος έδωσε φάουλ, η παράβαση, όμως, ήταν πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και έπρεπε να δοθεί πέναλτι, το οποίο αγνόησε κι ο Ευαγγέλου, διαιτητής VAR.

Στο 51΄ ο Χριστογεώργος έδιωξε το σουτ του Μουργκ, που βρέθηκε σε θέση βολής. Ο ΠΑΟΚ διατήρησε την κατοχή της μπάλας στο β΄ μέρος, ωστόσο, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ (81΄ Λαμπρόπουλος), Λάρσον, Τοράρινσον, Γαγιέγκος (82΄ Νέιρα), Μεγιάδο, Μπάκιτς (73΄ Αμπάντα), Ριέρα (65΄ Τοράλ), Φελίπε (65΄ Ντίκο)

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (76΄ Βιεϊρίνια), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ρ. Σοάρες (65΄ Μπάμπα), Σβαμπ (65΄Μεϊτέ), Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς, Μουργκ (76΄ Τζίμας), Κωνσταντέλιας, Τόμας (65΄ Σαμάτα)

 


Τελευταία νέα

Ο κόσμος έδειξε Ζίβκοβιτς!

Την στήριξή του προς το πρόσωπο του Αντρίγια Ζίβκοβιτς έδειξε για μία ακόμη φορά την τρέχουσα σεζόν ο κόσμος...

Στην ίδια κατηγορία