Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Μπλέκουν» τον ΠΑΟΚ με τον Μικαέλ Μαλσά οι Ισπανοί

Δημοφιλή

Ένα ακόμη όνομα μπλέκεται στην ατζέντα του ΠΑΟΚ, σύμφωνα τουλάχιστον με ισπανικό δημοσίευμα, καθώς όπως αναφέρεται οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν την περίπτωση του Μικαέλ Μαλσά. Ο Γάλλος αμυντικός χαφ έχει περάσει από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον Πλατανιά το 2018 με τη μορφή δανεισμού από την Φορτούνα Σιτάρντ. Τότε, πάλι υπήρξαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του Γάλλου, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Σημερινό (26/1) δημοσίευμα της «Pucelafichajes» υπογραμμίζει πως στη μεταγραφική ατζέντα του Δικεφάλου υπάρχει το όνομα του Μαλσά. «Ο ΠΑΟΚ αναζητά αμυντικό χαφ στη φετινή χειμερινή αγορά και ένας από τους παίκτες της ατζέντας του είναι ο παίκτης της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Μίκαελ Μαλσά. Ο Παριζιάνος έχει αρκετές προτάσεις στο τραπέζι, πρόθεσή του είναι να φύγει από τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ τον Ιανουάριο, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει επιλέξει καμία από τις διαθέσιμες ομάδες.

Η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται πολύ για τον παίκτη, θα ήταν ακόμη διατεθειμένη να αγοράσει τα δικαιώματα του για να τον αποκτήσει, η πρόθεση της ελληνικής ομάδας θα ήταν να υπογράψει τον παίκτη χωρίς καταβολή χρημάτων και να συμπεριλάβει μια σειρά από μεταβλητές στις οποίες, εάν πληρούνταν, θα πλήρωναν ορισμένα ποσά στην ομάδα. Επιπλέον η Real Valladolid θα κρατούσε επίσης ένα ποσοστό μιας υποθετικής μελλοντικής πώλησης. Ο Μαλσά δεν έχει αποφασίσει ακόμα, έχει προτάσεις από Τουρκία, ΗΠΑ, Κύπρο, Γαλλικό Δεύτερο και Ισπανία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ισπανικό μέσο. Ο 28χρονος αμυντικός μέσος έχει σημαντική εμπειρία από το ισπανικό ποδόσφαιρο, έχοντας αγωνιστεί σε Λεβάντε, Αλμπαθέτε, Μιραντές και Βαγιαδολίδ, ενώ έχει περάσει και από την Αντβέρπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Υπέροχες στιγμές στο τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» (pics-video)

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το elite τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης», η οποία έκανε μια αποτίμηση ενός...

Στην ίδια κατηγορία