Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μπλακ άουτ ο ΠΑΟΚ, βαριά ήττα με 1-4

Δημοφιλή

Απογοητευτικός ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υποχρεώθηκε σε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-4. Αυτό ήταν το τρίτο σερί εντός έδρας ντέρμπι, στο οποίο ο ΠΑΟΚ έμεινε μακριά από τη νίκη.

Η πρώτη απειλή από τον ΠΑΟΚ ήταν στο 6΄, όταν το σουτ του Μουργκ έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Πασχαλάκη. Στο 19΄ ο Ολυμπιακός «απάντησε» με τον Φορτούνη, που σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Κοτάρσκι.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 29΄, όταν ο Ναβάρο έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, μετά από ασταθή απόκρουση του Κοτάρσκι. Στο 35΄ ο Σάστρε μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού, αλλά η τελική ενέργειά του ήταν κακή.

Στο 39΄ ο Ντεσπόντοφ βρέθηκε σε θέση βολής, μετά την προσπάθεια του Μουργκ, νικώντας τον Πασχαλάκη για το 1-1. Και στο 45΄ ο Μουργκ, από πλάγια θέση, πλάσαρε λίγο άουτ.

Εννέα λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους ο Ποντένσε με δυνατό σουτ νίκησε τον Κοτάρσκι για το 1-2. Στο 60΄ ο Ντεσπόντοφ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν βρέθηκε απέναντι στον Πασχαλάκη, σουτάροντας ψηλά άουτ.

Στο 83΄ ο Ολυμπιακός έφυγε στην αντεπίθεση και ο Ελ Κααμπί την ολοκλήρωσε με γκολ για το 1-3. Στο 85΄ο Ντεσπόντοφ απείλησε τον Πασχαλάκη, που έδιωξε σε κόρνερ. Και στο 90΄ ο Ελ Κααμπί διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (72΄ Οτο), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (72΄ Σβαμπ), Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ (61΄ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (86΄ Τζίμας), Σαμάτα (61΄ Τόμας).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν (87΄ Ρέτσος), Κάρμο, Ορτέγκα, Εσε, Ορτα (80΄ Ιμπόρα), Τσικίνιο, Ποντένσε, Φορτούνης (76΄ Μασούρας), Ναβάρο (76΄ Ελ Κααμπί).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Τάισον είναι… έφηβος και το δείχνει

Ο Τάισον μπορεί να διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει αναγεννηθεί στον ΠΑΟΚ,...

Στην ίδια κατηγορία