Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπίσεσβαρ: «Επίσημα δεν έχω αποσυρθεί»

Δημοφιλή

Την επιστροφή του στην ενεργό δράση ψάχνει ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός μίλησε ξανά σε ολλανδικό μέσο για την τωρινή του κατάσταση, καθώς βρίσκεται χωρίς ομάδα από την αρχή του καλοκαιριού. Βέβαια, ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και δεν είναι έτοιμος να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

«Όχι ακόμη επίσημα δεν έχω αποσυρθεί. Δεν έχω δημοσιεύσει ακόμη τίποτα σχετικά με την παραίτηση, γιατί θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω. Δυστυχώς, οι επιλογές δεν είναι πολλές. Θα προτιμούσα να βρω ένα κλαμπ στην Ολλανδία τώρα, γιατί είμαστε πίσω με την οικογένεια. Τα παιδιά πάνε σχολείο εδώ. Ελπίζω ότι ένας ολλανδικός σύλλογος θα ρίξει μια ματιά και θα με πάρει», είπε αρχικά ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Βέβαια, θα είναι δύσκολο να βρεθεί ομάδα, μετά από τόσους μήνες αγωνιστικής απραξίας, ωστόσο ο 35χρονος απάντησε σε ερώτησε για το αγωνιστικό του επίπεδο: «Το επίπεδό μου; Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είμαι στη μέση της Eredivisie. Παίζω ακόμα πολλούς αγώνες με το Σουρινάμ και τα πάω αρκετά καλά, οπότε ελπίζω σε μια ομάδα μικρομεσαία από την Eredivisie. Δεν θα έψαχνα κάτι παραπάνω από αυτό σύντομα, γιατί τότε θα υπήρχε μεγάλη πίεση».


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία