Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπάσκετ: Αποχή από τις προπονήσεις κάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ

Δημοφιλή

Τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ είναι πολλά και σε όλους τους τομείς, με τους παίκτες του Ηλία Ζούρου να απέχουν από τις προπονήσεις. Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο για την φετινή AEK. Μπορεί η σεζόν να ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με μια αύρα πως η ομάδα θα καταφέρει να ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές, όμως το δεύτερο μισό είναι καταστροφικό, με την ομάδα να έχει μείνει εκτός στόχων από τα μέσα Μαρτίου.

Παρά τις υψηλές βλέψεις και τους στόχους που τέθηκαν, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίθηκαν στις αρχικές φιλοδοξίες. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πλέον οι «κιτρινόμαυροι» έχουν να σκεφτούν και έναν ακόμα παράγοντα, τις οφειλές προς τους παίκτες. Η ΔΕΑΒ τιμώρησε την ΑΕΚ με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων για ένα μπουκάλι. Το αγωνιστικό τμήμα της ΑΕΚ δεν βρίσκεται σε καθόλου καλό φεγγάρι. Μάλιστα μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στην Πάτρα οι παίκτες ενημέρωσαν τους ανθρώπους της «ένωσης» πως θα απέχουν από τις προπονήσεις. Επιπλέον, ενημέρωσαν πως εάν γίνει μία ομαδική προπόνηση, τότε αυτή θα είναι παραμονές του αγώνα κόντρα στο Λαύριο, την ερχόμενη Κυριακή (14/04).

Την ίδια ώρα στο κλειστό των Λιοσίων γίνονται ατομικές προπονήσεις με παίκτες που θέλουν να μείνουν σε αγωνιστική κατάσταση. Δεν υπάρχει ένταση στο πρόγραμμα αυτό, γιατί… δεν υπάρχει πρόγραμμα. Το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα στο παιχνίδι με το Λαύριο, την ερχόμενη Κυριακή είναι κάτι άγνωστο. Συν τοις άλλοις, πριν από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, υπήρχαν σκέψεις στις τάξεις των παικτών να μην πάει η ομάδα παραμονή του αγώνα στην αχαϊκή πρωτεύουσα, αλλά να μεταβούν οι παίκτες με τα αυτοκίνητά τους ανήμερα της αναμέτρησης και να γυρίσουν, κάτι που εν τέλει δεν συνέβη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία