Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπαρτσελόνα: Στα υπόψιν ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο

Δημοφιλή

Μετά την βαριά ήττα (3-5) από την Βιγιαρεάλ, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, ανακοίνωσε στην συνέντευξη τύπου, πως θα αποχωρήσει από τον πάγκο των Μπλαουγκράνα στο τέλος της φετινής σεζόν.

Όπως ήταν λογικό, μετά από αυτή την ανακοίνωση, στην Ισπανία ήδη έχουν αρχίσει τα ρεπορτάζ για το ποιός θα είναι ο διάδοχος του 44χρονου στον πάγκο της Μπάρτσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «AS» έχουν ακουστεί τα ονόματα του Τιάγκο Μότα της Μπολόνια, αλλά και του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος έχει ανακοινώσει επίσης ότι θα φύγει από την Πόρτο στο τέλος της χρονιάς.

Ο Ράφα Μάρκες, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ομάδα της Καταλονίας αυτοπροτάθηκε για τον ρόλο του προπονητή, ενώ το όνομα του Γιούγκεν Κλοπ ακούγεται αρκετά, μετά την απόφαση του Γερμανού να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Λίβερπουλ.

Η περίπτωση του Κλοπ πάντως εμφανίζεται δύσκολη για την Μπαρτσελόνα, αφού ο 56χρονος επιθυμεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στηρίζεται στην… εμπειρία Βιεϊρίνια ο Λουτσέσκου

Δεν ήταν λίγες φορές εντός της φετινής αγωνιστικής περιόδου που ο Ράζβαν Λουτσέσκου στηρίχθηκε εν πολλοίς στις υπηρεσίες του...

Στην ίδια κατηγορία