Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Mπάμπα: «Το κλειδί είναι να μείνουμε δυνατοί πνευματικά»

Δημοφιλή

Ο Ραχμάν Μπάμπα, που επέστρεψε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, είδε την επόμενη μέρα για την ομάδα του.

«Για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα, πρέπει να πάρεις τα ντέρμπι. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς, στην δουλειά μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% για να πετύχουμε τον στόχο μας. Το κλειδί είναι να μείνουμε δυνατοί πνευματικά και να έχουμε την σωστή νοοτροπία στον αγωνιστικό χώρο. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για όλους τους στόχους» τόνισε στις δηλώσεις του.

Κι ακόμη: «Δεν είμαι ικανοποιημένος σήμερα από την απόδοση μου, γιατί σε κάποιες αποφάσεις θα έπρεπε να είχα καλύτερες επιλογές στο παιχνίδι μου. Κερδίσαμε με 5-1 και είναι μια καλή μέρα εμάς και φυσικά είμαι χαρούμενος για την νίκη της ομάδας μου. Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής και του κρύου. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον αέρα κόντρα, στο δεύτερο ημίχρονο που είχαμε τον αέρα υπέρ μας ήταν πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσουμε και να τελειώσουμε φάσεις. Κάναμε ένα σχεδόν τέλειο δεύτερο ημίχρονο».

Για το αν τον πείραξε το γεγονός ότι δεν σκόραρε ο ίδιος, αστειευόμενος απάντησε: «Σίγουρα όχι! Βάλαμε πέντε γκολ και δεν έχει καμία σημασία που δεν σκόραρα εγώ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία