Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μπάμπα: «Θα δείτε ένα… άλλο ματς στο Ισραήλ»

Δημοφιλή

Στην επανεμφάνιση του με την ασπρόμαυρη φανέλα ο Ράχμαν Μπάμπα δεν μπόρεσε να χαρεί μια νίκη της ομάδας του.

«Είδα αρκετές αλλαγές τώρα που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ. Έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα και σίγουρα είμαστε πιο… πεινασμένοι για επιτυχίες» τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του, και πρόσθεσε: «Το χαμένο πέναλτι ήταν κομβικό, θα άλλαζε η εικόνα του παιχνιδιού. Αλλά οι μεγάλοι παίκτες μπορεί κάποιες φορές να αστοχούν σε εκτελέσεις. Περιμένουμε τελείως διαφορετικό παιχνίδι στο Ισραήλ. Θα βρούμε περισσότερες καθαρές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, γιατί εκεί θα πρέπει και η Μπεϊτάρ να παίξει πιο επιθετικά.

Στο σημερινό παιχνίδι η Μπεϊτάρ έπαιξε σχεδόν σε όλο το ματς πίσω από τη μπάλα, το περιμέναμε ότι θα έχουμε περισσότερους χώρους. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά παράλληλα αμυνθήκαμε και σωστά.

Μας προσφέρει το σημερινό παιχνίδι πολλά ως προς το κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Κάποιοι από εμάς δεν είχαμε πάρει ακόμα ολόκληρο 90λεπτο. Μη ξεχνάμε ότι είναι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι το τεχνικό τιμ θα καταστρώσει ένα πλάνο για να φύγουμε νικητές από το Ισραήλ».


Τελευταία νέα

ΕΛ.ΑΣ: «Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις λόγω Άρης-ΠΑΟΚ!»

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης πήρε την απόφαση να απαγορευτούν οι συγκεντρώσεις οργανωμένων και μη οπαδών του ΠΑΟΚ και...

Στην ίδια κατηγορία