Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Μπάμπα: «Oι τρεις βαθμοί να μείνουν στην Τούμπα!»

Δημοφιλή

Έτοιμος για το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, κόντρα στον Άρη στην Τούμπα είναι ο ΠΑΟΚ, με τον Ράχμαν Μπάμπα να μιλά στο συνδρομητικό κανάλι για την κατάσταση του, μετά τις ενοχλήσεις στον Δικέφαλο, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «οι τρεις βαθμοί πρέπει να μείνουν στην Τούμπα».

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τη δική του κατάσταση, μετά τον μικροτραυματισμό του με την Εθνική Γκάνας;

«Αισθάνομαι μια χαρά τώρα. Όντως είχα ένα μικρό θέμα, έκανα τις θεραπείες μου και από την Πέμπτη προπονούμαι κανονικά με την ομάδα».

Για το αν το break για τις υποχρεώσεις των Εθνικών βοήθησε τον ΠΑΟΚ, μετά από ένα καλοκαίρι με αρκετά παιχνίδια:

«Ναι, πιστεύω ότι πάντα αυτές οι διακοπές βοηθούν τις ομάδες να προετοιμαστούν και τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές να καθαρίσουν το μυαλό τους, να ξεκουραστούν και να δουλέψουν σκληρά. Νομίζω ότι μας έκανε καλό, ειδικά μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, για να καθαρίσει το μυαλό μας. Είμαστε έτοιμοι και πλέον ανυπομονούμε για το παιχνίδι της Κυριακής».

Για τα νέα πρόσωπα κι αν νιώθει ότι αλλάζουν την ομάδα;

«Πιστεύω πως ναι. Οι νέες προσθήκες φέρνουν ποιότητα στο ρόστερ κι αυτό πιστεύω ότι θα το δούμε και στο χορτάρι. Ήδη από τις πρώτες προπονήσεις έχουμε καταλάβει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει κι ότι υπάρχει περισσότερη ποιότητα, και θα το δείτε σύντομα και στο γήπεδο αυτό».

Για το αν η ομάδα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και για τα τρία παιχνίδια σε επτά μέρες:

«Προσωπικά νιώθω σε πολύ καλή κατάσταση, έχω παίξει ήδη σε πολλά παιχνίδια από το ξεκίνημα της σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολη η περίοδος με τα συνεχόμενα παιχνίδια, το ένα μετά το άλλο. Πιστεύω ότι το τεχνικό τιμ θα καταφέρει να κάνει μια μίξη και των νέων προσώπων για να έχουμε περισσότερες επιλογές, αφού έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, και πιστεύω ότι αυτό θα μας βοηθήσει ούτως ώστε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα παιχνίδια που έρχονται».

Για τις σκέψεις του ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη:

«Παίζουμε στο σπίτι μας, δεν έχουμε προβλήματα, κι προερχόμαστε από τη διακοπή. Αυτό σημαίνει πως είμαστε «φρέσκοι», άρα πρέπει να πάμε στο παιχνίδι δυνατά. Δεν φοβόμαστε τίποτα, πρέπει οι τρεις βαθμοί να μείνουν στην Τούμπα»


Τελευταία νέα

Ξανά στο «σκαμνί» ο ΠΑΟΚ

Για ακόμα μια φορά σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο εξ αναβολής...

Στην ίδια κατηγορία