Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Μπαλτάκος: «Για αυτό θα γίνει ο τελικός στην Κύπρο»

Δημοφιλή

Στην κάμερα του OPEN παραχώρησε δηλώσεις ο Τάκης Μπαλτάκος, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να αναφέρεται στην απόφαση να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο.

Επίσης, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τόνισε πως αυτή η επιλογή δεν έχει να κάνει τόσο με την αποφυγή πιθανών επεισοδίων, όσο με την επιθυμία που έδειξε η κυπριακή ομοσπονδία να διοργανώσει τον τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο τελικός θα γίνει τελικά στην Κύπρο 20 Μάϊου, ημέρα Σάββατο. Είναι η προηγούμενη των εκλογών στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα δεν μπορούμε να το κάνουμε, απαγορεύεται από τον νόμο. Θα γίνει σε ένα Στάδιο χωρητικότητας 23 χιλιάδων φιλάθλων περίπου, πιστεύω πως θα έχει απόλυτη και μεγάλη επιτυχία.

Εάν βάζαμε τον τελικό 27 Μαϊου, οι ομάδες θα είχαν 14 ημέρες κενό. Τώρα, βάζοντας τον τελικό μόλις πέντε ημέρες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, αυτό βοηθάει τις ομάδες για αφήσουν μετά ελεύθερους τους παίκτες, καθώς ακολουθεί και η προετοιμασία.

Ο λόγος που πάμε στην Κύπρο δεν είναι τόσο τα επεισόδια, που δεν ξέραμε εάν θα γίνουν σίγουρα και ευχόμασταν και ευχόμαστε να μην γίνουν, αλλά υπάρχει και ένα θέμα ευρύτερο.

Η Κύπρος, ο κυπριακός ελληνισμός και ιδιαίτερα η κυπριακή ομοσπονδία, με ανθρώπους της οποίας βρισκόμουν μαζί τις προηγούμενες ημέρες στη Λισαβόνα για την εκλογή του προέδρου της UEFA , μετά ιδιαίτερης επιθυμίας θέλανε να πάμε στην Κύπρο και να παίξουμε τον τελικό εκεί.

Αυτό που θέλουμε είναι ο τελικός να πετύχει οργανωτικά, να μην γίνουν επεισόδια, να παιχθεί το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο και να κερδίσει ο καλύτερος».


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία